Bye Bye Februari!Fick kikat igenom arkivet igen & fann dessa bilderna på mig utan den stora magen!! : - ) Kommer knappt ihåg hur de var att vara utan gravidmagen ; - ) Hihi!Tjosan sa!

Med LYCKA då jag skriver detta inlägg. Sista februari idag & imorgon är de 1 MARS! Tänk marsmånad som har vart så speciell för oss ända sedan den dagen Göte-Lina flyttade in i magen min! Tänk att just månad mars börjar imorgon, känns helt otroligt & lite skrämmande på samma gång men givetvis på ett mycket bra sätt ; - )
ÅHH LÄNGTAR!!!

Ingen sol i sikte här i lilla Hylte idag! Men vad gör de?! Tror & hoppas att Marsmånad bjuder på massa soliga stunder & att våren kanske kommer till oss då?

Ont i mammahjärtat har jag idag också då vår Sikkan inte är i bästa formen.(Nu igen!) Förmodligen är de mask i magen som är orsaken (hoppas de!) så nu väntar vi hem medicin då Jens kommer hem från jobbet till både Kalle & Sikkan! Kräkningar & matt är några av symtomen vår lille rackarns kisse har : - (

Nu ska jag tömma tvättmaskinen & sätta på nr 4 i maskinväg ; - ) Luktar ju så gott med nytvättat!

KRAMAR i massor & Hoppas du får en bra sista dag i Februari♥


Update: Sikkan ska på besök imorgon bitti på Hallands djursjukhus. Förmodligen ska han röntgas för att se så inget sitter i halsen! Lilla gubben vår! Om jag bara kunde hjälpa. De enda han fått i sig idag är lite vaniljyouggi : - ( Han som brukar äta med så god aptit!
Emmas dagbok | | 20 kommentarer |

En söndag med projekt!
Inne hos IKEA finner du denna ursöta sängram! Kanske ett köp i framtiden min Jens? ; - )
Den känns verkligen som jag rakt igenom : - )Hejsan svejsan gullungar!

Sovit gott inatt?
Min nattsömn är inte den bästa just nu & det är väl förståeligt. Vaknar många gånger när jag vänder & vrider på mig och så blir de ju ett par toabesök också. Men jag ser de som lite övning vad som komma skall att väckas om nätterna! ; - )

Som jag nämnde igår så köpte jag sprayfärg & idag hoppas jag att vi tar tag i de lilla projekt som jag vill ordna till! Nämligen Jens golvlykta (ni vet den med flamman i) som ska få bli vit.. Tror nog att det kan bli en höjdare!
Jag överlåter sprayandet till min J då jag inte vågar andas in den starka lukt!

Vad gör du idag?

Puss & Kram, önskar er en jättemysig söndag♥
Emma tipsar | | 14 kommentarer |

LÖRDAGSMYS & Babysitter!Såg denna snygga jacka på inne hos Lindex! Fick hejda mig annars hade jag klickat hem den ; - )
Jag har bestämt mig för att satsa på en vårjacka då bebben tittat ut & det låter väl klokt!
Har du hittat någon snygg vårjacka? Tipsa mig gärna! : - )
Heejsan Lördag!

Sitter inne hos mamma & pappa och skriver detta blogginlägg! Kom in i förmiddags och sen dess har jag & pappan min varit ute på äventyr.
Först Lekcenter där en mjuk bomullsfilt inhandlades till bebis & sedan ett besök på Biltema. Där införskaffade jag mig sprayfärg för ett kommande projekt hemma & även nya handtag till våran gamla skänk som vi har i vardagsrummet! Så imorgon ska de pysslas Jens ; - ) Hihi!

Igår då jag kikade runt på Blocket fann jag en begagnad babysitter, en precis sådan jag ville ha!! En Svan Bouncer som jag skrivit om i tidigare inlägg. Fyndade denna idag till halva priset av vad en ny kostar & känner att vi gjort ett bra köp då den var i så fint skick. TACK Mormor & Morfar ; - )

Fick ett mycket roligt besked igår att ett par i våran föräldrargrupp hade åkt in till BB & idag kunde jag kika in på webbisarna och se deras guldklimp! Tänk att dom små liven börjar så smått att kika ut nu, HÄRLIGT!

Nu blir de att kocka lite mat. Blir pressad potatis & lax med parmesan & lufttorkaf skinka! MUMS! : - )

Ha nu en TOPPENkväll kära bloggis♥

Helgfeeling hemma hos oss | | 15 kommentarer |
Upp