Nytt favvis ställe?



Längs Nissan i Halmstad har det öpnnat ett urmysigt ställe som heter Tillsammans. Kan säga att de är inte sista gången vi besöker detta charmiga ställe. ; - )



En underbar toast med en massa champinjoner & västerbottenostcreme gjorde susen i min utsvultna mage i måndags eftermiddag då vi slog oss ner på  vårt nya favvis ställe Tillsammans!



La familia ; - )
Ebbe ser ut som en liten maffiaboss med sin suspekta min ; - ) Hihi! Ser ungefär ut som pappan sin då han har snus inne. Hoho!
Ebbe vill mer än gärna sitta upp nu & kolla in omgivningen. Inte är de skoj att ligga i vagnen hela tiden inte!





Heejsan hoppsan!

Blev visst ytterligare ett blogguppehåll för min del, inte alls min tanke men dagarna har spinnat på & tiden har inte riktigt funnits till. Ska jag vara riktigt ärlig har jag inte alls någon lust att sitta vid datorn då de är 30 grader varmt ute ; - )

Som sagt i måndags åkte vi in till staden då pappa Jens skulle lämna blod. Jens bestämde sig för att börja lämna blod då jag förlorade en massa blod då jag fick en riklig blödning en vecka efter Ebbes födelse. Förlorade då 2 liter blod! Ibland när något sker & kommer så nära så slår de än att man kanske borde vara mer hjälpsamm eller inte ta saker för givet. Tanken har funnits länge hos Jens att ge blod men när detta skedde bokade han tid direkt!

Efteråt blev de en runda på staden. En runda på REAan fick de bli. Fann inget alls, visserligen tyckte jag att det hängde en hel del snyggt men inget som var sådär klockrent & fick följa med hem denna gången : - )

I tisdags skulle Jens på utbildning med sitt jobb i Göteborg. Så jag,Ebbe & vännen Emelie hängde med & fick en heldag i älskade Göteborg. Älskar verkligen den staden! Mer om denna utflykt imorgon ; - )

Nu blir de att gosa ner sej i sängen. Ebbe sussar sen någon timme tillbaks. Hans andetag är verkligen avslappande att ligga & lyssna på..
GoseKalle ligger här jämte mej på pappa Jens plats som just nu jobbar dygn & efter de väntar tredagars ledighet tillsammans♥

Största Kramen♥

Ps. Imorgon är de fredag ; - )


Njutbart! | | 5 kommentarer |
Upp