Söndag 100131Efter ett besök på det Stora varuhuset igår fick jag med mej dessa silvriga ljusstakar! Kärlek vid första ögonkastet! ; - ) Pioneerna är såklart i plast & är köpta på Lagerhaus.
Längtan till våren & sommaren är ENORM. Även om de råder vinter utomhus passar jag på att förbereda vårens ankomst inomhus!
God förmiddag!

Jag hoppas ni har haft en go helg hittills & att söndagen blir en perfekt avslutning på denna sista januarihelg!

Igår hoppade vi in i bilen & körde mot Ullared. Till min förvåning var det väldigt lite folk! Ingen blev gladare än vi & vi kunde lugnt gå & strosa i varuhuset.
Inne i varuhuset råder ombyggnation,men trots de gick de att komma fram överallt. Mycket fint fanns i hyllorna vill jag lova! : - )

Kvällen tillbringades hemma hos bästa vännerna Emelie & Andreas. Killarna stod för maten. Det blev smarrig hemmagjord pizza! MUMS! : - )
MYSPYS med Robinssontittande & prat, en uppskattad lördagkväll!

Hemma hos oss just nu är de väldigt tyst & lugnt. Jens åkte precis ner till brandstationen för att vara med & fixa inför Barnfesten som ska äga rum på brandstationen i eftermiddag. Jag själv går fortfarande runt i nattlinne & morgonrock, rättare sagt ligger fortfarande i sängen ; - ) Hihi!
Snart hög tid att kicka igång dagen med en prommis. Här har de visst börjat snöa nu..

Planen för dagen är att ge mej på tvätthögen som stått & väntat alldeles för länge ; - ) Sen blir de att göra en go söndagmiddag. Kanske köttbullar,potatis & sås?

Vid ett flertal försök igår att uppdatera & kommentera här på bloggen gav jag upp! Var de bara för mig de krånglade?!


MÅNGA KRAMAR från med till dej♥

Helgfeeling hemma hos oss | | 24 kommentarer |
Upp