Första advent!

Inatt vaknade jag av att jag fick så ont i min hals! Kunde inte somna om, när jag väl somnat om låg jag och drömde hemska drömmar. Usch,hatar när de blir så. Fick lite sovmorgon idag,de va nog bäst.. Så nu har jag har ont som f'sen i min hals,och på väg att bli förkyld. :(

De blir nog till o gå ner ett varv senare i byn på julskyltningen. Våra gäster har åkt hem,så de blir jag & Jens som går. Tror Kalle ska få följa med oxå..

Nu ska jag lägga mig i soffan jämte J.

Mysig första advent!

Mobilen har varit framme igen. Planksteken ser ni här, om man bara ha 2 plankor får man göra såhär. Vilket fungerar ypperligt!: )Köket igår kväll.

| | En kommentar |

Lite julklappar och thaimat

Idag åkte vi en sväng till stan. Jag fick handlat två roliga julklappar till mina kusiner! : ) Haha.
Vi åt på buffe på en thairesturang. Mycket gott. Men jag har försökt,men jag tycker verkligen inte om anka. De är så "konstigt" kött. Som väl va fanns där lite annat smått och gott!


Imorgon är de julskyltning. Vi träffade Emelie & Andreas nu när vi va nere och handlade, de blir nog till och träffas där nere i byn. Jag har bott i Hylte 5 år nu i februari! Vaa,kan ni fatta!?! Hoho.. Men i af tillbaka till ämnet. Jag har inte gått på en enda julskyltning här i Hylte,så imorgon blir den första! Vilket kan bli ganska så kul.. För imorgon öppnar en scrapbooking affär här nere i byn! Dit måste man gå för o kolla läget! : )

Ikväll blir de lyx,igen. Plankstek. A la Jens.

Åh,jag fick tag i mina favvis doftljus idag : )

"Gör idag något för DIG själv som DU blir glad av."

Puss&Kram
| | Kommentera |

Shopping & mys

Igår jobbade jag förmiddag,(som vanligt). Gick hem vid ett tiden. När jag kom hem va redan Jens hemma, och hans mamma och man hade kommit! Vi gjorde oss iordning och slängde oss sedan i bilen och drog iväg till Gekås. Där va nästan inget folk! Helt otroligt! Eller jag ska ju inte överdriva med o säga att där inte va något folk. Men inte så mycket som de va förra veckan iaf! : )
Jens mamma hade inte varit där på ett x antal år. Hon blev helt paff när hon såg hur stort de blivit! Vi fick handlat en massa till hemmet,som är ett måste. Typ,tvättmedel o dyl.. De är så bra att ha ett lager här hemma!
Ett par smala och "långa" kuddar hittade jag i typ "siden". Svarta,silvriga,och gråa va dom. Blev perfekt i soffan! : )

Jens slängde ihop chili corn carne när vi kom hem. Helt fantiskt gott,som vanligt! : ) Sen va vi trötta. Blev mys framför tvn.

Jag fick sovmorgon idag. Sov ända till 10.20. Hihi! Gick ut min vanliga runda med Kalle,och har ätit frukost,duschat och gjort mig iordning. Nu vilar våra gäster middag. Och jag sitter här och bloggar.. Ska nu göra de som man måste,betala räkningar!

Köpte den där boken igår, "En härlig bok". Åh,den känns redan som min bok. Jag rekommenderar den varmt!

"I all längtan bor en framtid. Vad längtar du efter?"
| | En kommentar |
Upp