Pink CollectionVilken klänning hade ni valt?
Blev förtjust i båda såklart! ; - ) Men den lila/rosa tilltalar mej lite mer.
Hon kan den där Emma Wiklund! : - ) Rosa bandet månaden börjar ju imorgon.
Idag är de lillördag! De firar jag med att dricka ett glas vitt vin blandat med jordgubbsapertif/cider. Smaskens! I ugnen står den efterlängtade pajen med brieost & salami. Hittade receptet hos Anna starwoman! TACK! : - )

Min & Kalles dag började med en powerwalk, som vanligt : - ). Sen möte på jobbet! Alltid mycket möten & utbildningar nu på hösten/vintern.
Imorgon är jag helledig! Då ska jag & Kalle åka på besök hos Mormor & Morfar. ; - ) Nämnde de för honom innan,han blev helt galen.. Kalle ska även klippas imorgon. Behövs! ; - )

Jag & min Kära mamma som numera är hemma från sjukhuset ska hänga upp nya gardiner & piffa till hennes kök inför hösten. Blir nog även ett besök hos Blomsterlandet & inhandla nya blommor. Så roligt att få göra fint & kunna hjälpa till! 

Imorgon ska jag hämta hem ett FYND! Va de är får ni se imorgon, hoppas jag. : - )


NJUT kvällen söta!♥


Ps. Tack Lisa!! :- )

Vardagslyx | | 6 kommentarer |

Förnyade väggen liteMin förmiddag har bestått av fix av hall! : - ) Som ni ser har jag bytt ut korten & bytat lite ramar hit och dit. Alltid roligt att förnya sej lite!  Blir till att fylla på väggen efterhand.

Som ni vet har jag ju tjatat om en ny säng.. O nu har jag fått en toppenide av Miia .
Vi ska måla om eksängen i vitt! ; - ) När & Hur de blir har vi inte bestämt. Men ommålning blir de.
När vi ändå är igång kanske vi målar om några saker i hallen också..

När jag var i köket innan så blev jag så RÄDD! Utanför köksfönstret, i vår trädgård gick de tre älgar! De hör ju inte till vanligheterna precis att ha dem så nära. Jag skrek allt jag kunde på Jens & när vi öppnade dörren så sprang dem iväg vidare på gatan. Mäktiga djur!  Åh, de tog en stund innan mitt lilla hjärta satt på rätt plats igen.

Ikväll blir de jobb för min del. Kortis tur.
Vad ska ni göra ikväll?

Tack för alla söta kommentarer! Alltid så roligt att logga in på bloggen & se att det är någon som skrivit!♥

KRAMAR

Lägenheten,hemma Hos Oss - Hall | | 12 kommentarer |

En liten presentMin svärmor Linda fyllde år för några veckor sedan. : - ) I present fick hon denna söta dörrkrans. Tjejerna på Gro & Spira har gjort den.
Dem har alltid en massa fint i sin butik. Har ni vägarna förbi Hylte så stanna där vettja! ; - )Heej Bloggisar!♥

Nästan precis slagit mej ner i soffan efter en kväll på jobbet. Dricker en kopp grönt the med ingefära & citron. Smakar riktigt bra, om inte annat nyttigt! : - )

Måndagen startade stressigt för mej. Vet inte riktigt varför de blev så stressigt, men men. Ibland blir de bara så! Dagen har fortsatt i ett väldans tempo och just nu känner jag mej väl värd en stund i soffan. : - )
Har eran vecka startat bra?  De hoppas jag!

Igår kväll när jag öppnade nya numret av ALLTiHEMMET kom jag på att jag inte grejat med något den sista veckan. Med grejar menar jag sprayat, målat, flyttat om möbler. Snacka om att de KLIAR i mina fingrar! ; - )
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på härnäst..

Gos i soffan väntar nu,sen sängen!

Många Kramar från mej♥

Emma tipsar | | 4 kommentarer |
Upp