Stor grattis till dej lilla gubben!Mamma jag vill ha din dator! Jag vill,jag vill.. O får jag inte pilla på den blir jag jättearg! ; - )
Älskade ungen vår har en vilja av stål! Vill så gärna fingra på datorer & telefonerna här hemma. Helt fascinerad är han, skiner upp som en sol då han ser att vi pratar i telefonen och vill ha den och stoppa den i munnen ; - )Stort grattis till vår Ebbegubbe idag då han blir hela sex månader!! Kommer så väl ihåg den dagen vi var & kikade på vårt hus och bestämde oss för att slå till, då var Ebbe så liten endast någon vecka gammal & nu helt plötsligt är han hela sex månader♥
Sex månader har allså gått sen vi skrev på papper om huset! Vårt livs affär! Imorgon är de dags att skriva på de sista pappren & få nyckeln..

Pappa Jens har idag förevigat Ebbes namn genom att tatuera in EBBE & ett hjärta på sitt bröst! SUPERFINT! Jens har sagt länge länge att han ska tatuera sej men inte kommit till skott. Men idag på Ebbes sex månaders dag var de alltså dags ; - )

Vi var i Halmstad nu i eftermiddags & då passade jag på att uppdatera lille Ebbes garderob. Nu är de storlek 74 som gäller. Återstår att se hur länge Ebbe kan ha 74.. Tycker han växer så de knakar på längden!
Hittade fina höstplagg på H&M. Kofta & tröja samt sockor fick hänga med hem denna gång. Nästa gång de blir köp blir de ett par snygga chinos tror jag!

Nehe om man skulle ta & knyta sej tidigt ikväll, de väntar en lång dag imorgon för då ska de minsann börja flyttas!


KRAAMIS♥
KÄRLEK | | 15 kommentarer |

JA tack!

JA TACK till dessa bodysuits till vår lilleman Ebbe! Måste kolla in Lindex nästa gång jag är där & kanske blir de en beställning inne hos Babyshop också?Tjenare!

Nedräkningen har börjat till den dag vi får nyckeln till vårt hus (fredag!) & jag går som på nålar ; - ) Vill så gärna packa upp alla lådor & allt nytt vi köpt!
Jag är en sådan person som inte kollar så mycket tv om kvällarna utan jag går mest runt & pyntar och fixar, jag saknar verkligen de där att få pyssla i mitt hem.. Vill inte ha vårt hem i lådor! Men snart så..

Nehe nu vaknade lilleman till bäst att kika in till honom!

KRAAMISAR♥
Ebbes outfit | | 6 kommentarer |

Ebbe & MorfarEbbe med sin Morfar♥


Önskar er en jättemysig lördagkväll!

KRAMISAR♥
KÄRLEK | | 3 kommentarer |
Upp