Besök hos kära vänner!Annandag påsk var vi hembjudna till våra kära vänner Anna,Mats & sötisen Colin ♥
Vi kom dit redan på förmiddagen för att få ut så mycket tid som möjligt med våra kära vänner! Anna & Mats bjöd på trerätters & det var gudomligt gott! Små aptitretare till förrätt med äggröra med anjovis & till huvudrätt kyckling i krämig sås med smak av pesto & västerbottenost - så Gott!
Till efterätt hade Anna bakat små cheesecake & piffat till dem med små söta påskägg, du är så piffig Anna!
Tusen tack för en underbar dag, de gör vi snart om igen ♥
Goddagens! : )

Åh så himla roligt att få så mycket positiv respons på förra inlägget om Ebbes rum, ni är för goa : ) Vet att ni är några som efterfrågar bilder på vårt hem & de kommer! Måste bara få iordning lite här hemma sen så ; )

Nu vaknade Ebbe & då blir de att gå ut en sväng & hälsa på hästarna i hagen här lite längre bort. Förmiddagen har vi tillbringat hemma hos goa Matilda & Tuva, tack för en jättemysig förmiddag : )

KRAM ♥
Festligheter | | En kommentar |

VÄLKOMMEN in till Ebbe : )
Hellosan kära ni!


Jag är inte den som ligger i här med bloggen som ni märkt! Händer så otroligt mycket annat i vårt liv just nu! Vi har nämligen dragit igång med en liten renovering här hemma ; )

Jag har ju lovat er så många gånger om att jag ska bjuda er på pics från Ebbes rum! O så blev de idag då jag städade & plockade här på morgonen.. På tiden!
Gäller att passa på då de är någorlunda ordning. Har ju en liten gosse här hemma vid namn Ebbe som just nu är som en virvelvind! Han har så mycket energi & vill vara med överallt & då menar jag just Överalllt! ; - )

Vitt,turkost & svart är färgerna som regerar inne på Ebbes rum just nu! Gillar verkligen kombinationen. De som ska till är två små stolar till de lilla bordet. Fann några inne på K-Rautas hemsida då jag kikade in där för någon dag sedan! Kanske blir de köp!
Som ni säkert kommer ihåg så skulle vi gjort en fondvägg inne hos Ebbe. Men jag hejdade mej i sista sekund! O jag tror att detta blev riktigt bra, särskilt när de är så mycket grejer med färg & så inne på hans rum. Hans rum är nog för litet för en fondis!

Precis kommit in från en prommis med Ebbes mormor & Ebbe han själv : ) Ebbe sussar nu en stund ute på altanen i goa vagnen som han älskar att åka i!

Bäst att ta tag i middagen ; )


KRAAAMISAR ♥

Upp