En slappedag med massa gos!Vår lilla Ebbe har redan fått smak av att ligga i sitt babygym! Jag är helt fascinerad över hur stark & rörlig man kan vara då man bara är två veckor & två dar. MIRAKEL där!
Som ni vet är jag galen i dregglisar & har en hel del i Ebbes gaderob som väntar på att bli använda nu när våren kommer. Senast igår fick Ebbe en i "jeanslook" av Jens jobbarkompisar, den ska invigas imorgon till ett par beiga chinos som jag köpte på H&M härom dagen! Älskar att pyssla med dessa ursöta små plagg till lilleman♥Tjollahoppsansa Sötisar!

Hoppas ni har en mysig torsdag! Vi har en slappedag här hemma. Idag har vi valt att stänga in oss här hemma & bara gosa!
Ute faller regnet & förhoppningsvis följer den sista snön med detta regn, hoppas kan vi ju alltid : - )

På tal om bebisshopping igen så fick jag med mig två nyinkomna vårplagg ur KappAhls newbie kollektion härom dagen. En stickad overall i härlig benvit med träknappar( ni vet den som fanns i grått innan) och en liten mini skjorta i storlek 50! Hur sött som helst & bilder kommer senare!

Jag är riktigt pirrig i magen inför morgondagen & jag lovar att ni kommer få ta del av vad som väntas under morgondagen,bara håll ut ; - )

Massvis med Kramar från oss♥
Ebbes outfit | | 20 kommentarer |

Härliga lill-lördag!Några plagg klickades hem från H&M för någon dag sen! Det sög i shoppingtarmen ; - ) HAHA!


Tjollahopp!

Hur mås de idag?
En liten Ebbe ligger här jämte mig i soffan & jollrar så glatt! Underbara unge♥

Här hemma har vi tagit de ganska så lugnt idag. Även varit ute på en prommis med vrålåket ; - ) Lilleman trivs mycket bra i vagnen & har under turerna vi varit ute sovit sig igenom prommisarna! Känns himla bra!
Vi har även haft besök av Jens jobbarkompis Inga-Lena & en av ungdomarna som Jens jobbar med. TACK för fina presenter : - )

Jens har tagit extra ledigt & kommer vara hemma hos oss i två veckor till. UNDERBART är bara förnamnet : - )
Nu ska vi äta lite kvällsmat här hemma till Mästerkocken på tv! Blir brie & salami för min del,som jag saknat! En härlig lill-lördag har vi här hemma!

KRAAMIAR till er sötnosar♥
Emma shoppar | | 8 kommentarer |

Vår Ebbe två veckor!Mina älsklingar i soffan denna eftermiddag! Precis när jag tog kortet så pruttade Ebbe i pappas famn, mammas gosse ; - )
Hejsan bloggisvänner!

Ni är underbar vet ni de? Jösses så omtänksamma ni är! All kärlek till er♥

Jag & min lilla familj har äntligen landat här hemma & jag känner mig starkare än någonsin! Efter min förlossningskomplikation (infektion i livmodern) och efter att ha förlorat två liter blod och blivit mamma inom en vecka så behövde jag stänga in mig här hemma med min familj och bara försöka landa och mysa! Ni kan tro att vi myst & gosat i dessa dar : - )

Idag har vi varit på återbesök både jag & Ebbe inne på sjukhuset i Halmstad. Ebbe blev undersökt av den gudomligt snälla barnläkaren Attila, ni är så proffsiga! Jag själv var inne på förlossningen för att titta så att allting läkt som det ska, & det var positiva besked både för Ebbes del och min. HURRA! : - ) Känns så himla skönt i mammahjärtat! En tuff tid har dessa veckorna varit & jag är oerhört glad över att ha Jens vid min sida. Älskar dig så!

Nu väntar en liten utflykt till banken för vår del så på återseende någon annan dag,kanske redan imorgon?! ; - )

Många kramar♥När fyra blir fem. | | 12 kommentarer |
Upp