En liten Bloppis!Hummeloverall i superfint skick! Endast använd 1 gång! Storlek 74!
Pris: 160!MAMA klänning från H&M. Aldrig använd!! Storlek M.
Knyte baktill. Jättefin nu till Jul!
Pris: 140!Några av Bloppisgrejerna finner du här & desto mer inne på Facebook, HÄR & HÄR!
Emma tipsar | | En kommentar |

Inbjudan till Ebbes namngivning


Är supernöjd med korten från Print with wings! Har läst inne hos flera av er bloggare att ni varit nöjda med korten ni beställt just från Print with wings : - )
Såg just att jag glömt sudda ut vårt telefonnummer men struntsamma, vill ni ringa oss så får ni gärna göra de ; - )

Hallosan kära måndag!

Då var vi i den veckan då Ebbes namngivning kommer att äga rum : - ) Åh längtar verkligen till helgen då vi får träffa allesammans!
På fredag kommer dom första gästerna & på lördag kommer resten. Gäster från grannländerna Danmark & Norge och så här ifrån Sverige! En härlig blandning av folk : - )

Denna måndag bjuder på hemmafix. Städning, pyssel med både de ena & de andra.. Just nu håller min pappa på att "täppa igen" glasrutorna som finns ovanför dörrarna i hallen. Hm, något så gräsligt fult så vi stod inte ut en dag till! Bra då att pappa var här idag & att han är en handyman utan dess like ; - )

Nu blir de att fika här & fixa lite till. Sen står en prommis på schemat. Min kropp skriker efter frisk luft!

Puss & Kramis♥
Ebbes namngivning | | 5 kommentarer |

Första advent hemma hos oss!En av dom bästa glöggen som finns i affären enligt mej! Köpte denna förra året på IKEA & har sen en tid tillbaks tänkt på att inhandla den i år igen.. O viipps så hade dom den på Konsum här nere i byn! Någon av er som smakat årets blossa glögg med kaffesmak?
En något annorlunda adventsljusstake blev de i år. Ebbes farmor hade mej sig ett stort vitt fat & en massa söta grejer och likaså blockljus sist hon var här för någn vecka sedan. Tusen tack!!


Ebbes morfar
har idag satt ihop ett pepparkakshus åt honom! Blev så himla myyys här i köket, precis som när jag var barn♥God kväll första advent!
Hoppas ni har de varmt & gott i stugan! Brrr så kallt & ruggit det är ute. Blåser gör de ju också! Helt galet att det ska komma en storm.. Har lyssnat på radion hela dagen lång & det talas om många inställda julskyltningar omkring här nere i västsverige. Himla tråkigt!

Jag & min mamma
trotsade vädret & gav oss ut på en liten tur ner till byn.Killarna valde att stanna hemma! Blomsteraffären Olanders hade öppet & där fick vi inspiration av den duktiga tjejen som äger stället! Alltid så bra service & får alltid en massa bra tips!
Pynt till dörrkransen & hyacinter fick hänga med hem denna gång : - )

Vi har precis avnjutit en förrätt här hemma. Laxmousse från Tiraholms fisk fick vi med oss hem också från julskyltningen & det smakade suuupergott på en grovmacka på en salladsbädd & lite tillbehör. Måste dit & köpa mer en dag framöver ; - )

Nu vankas det helstekt kyckling ala Jens! MUUUMS!
KRAMIS & Forsatt mysig advent till er allesammans♥
Julen - Hemma Hos Oss 2010 | | 3 kommentarer |
Upp