Jakten avslutad!


Äntligen fann jag mina gummistövlar inne på Eurosko i förra veckan! Vill inte ha några klumpiga saker som är tunga & ger en massa skoskav på fötterna,inte heller lägga en massa pengar på just en gummistövel! Till ett mycket bra pris fann jag dessa! Gillar detaljen med spännet på skaftet! Nu är jag pimpad inför höst & rusk! ; - ) Jakten är härmed avslutad efter gummistövel 2010!!



Heejsan kära bloggisar!

När jag kikar in här på bloggis blir jag alltid GLAD! Glad över att ha er som mina bloggisvänner & så glad över att kika in på era bloggar och läsa om allt möjligt! Att blogga är verkligen en feelgood grej i mina ögon. Är de något man undrar över eller behöver tips om så är de bara att slänga ut frågan på bloggen eller kika in till er så får man svar! TACK : - )

Min dag har spenderats i home sweet home. Hade mer än gärna stigit upp klockan halv sex för att göra mig iordning till jobbet idag men så blev inte fallet idag! Igår fick jag avbryta min jobbdag för att gå hem & vila min rygg. Min rygg har börjat att "säga ifrån" sen i söndags. O tydligen inget jag kan göra åt saken?! Ringt till min barnmorska & så som jag beskriver det är detta foglossning som jag har fått. Trodde inte att detta kunde komma redan i vecka 16?! Men ack så fel jag hade.
Imorgon väntas de besök hos sjukgymnast & hoppas då innerligt att finna en lösning för just mig! Håll tummarna!
Någon av er som drabbats av foglossning i graviditeten? Skriv & berätta mer än gärna : - ) Alla tips är varmt välkomna ; - )

Tänkte hoppa i ett bad med en sexbomb från Lush senare & NJUTA! Men innan dess har jag lite små grejer att fixa med! En soft hemmakväll med sista veckans Halv åtta.. & IDOL blir de ikväll. Jay Smith är helt klart min favvis i IDOL 2010! Förvånar mig inte om han vinner hela skiten ; - )

PUSS & KRAM


Ps. Ska kika in till er senare & då svara på era kommentarer♥

Emma shoppar | | 14 kommentarer |
Upp