Jakten avslutad!


Äntligen fann jag mina gummistövlar inne på Eurosko i förra veckan! Vill inte ha några klumpiga saker som är tunga & ger en massa skoskav på fötterna,inte heller lägga en massa pengar på just en gummistövel! Till ett mycket bra pris fann jag dessa! Gillar detaljen med spännet på skaftet! Nu är jag pimpad inför höst & rusk! ; - ) Jakten är härmed avslutad efter gummistövel 2010!!Heejsan kära bloggisar!

När jag kikar in här på bloggis blir jag alltid GLAD! Glad över att ha er som mina bloggisvänner & så glad över att kika in på era bloggar och läsa om allt möjligt! Att blogga är verkligen en feelgood grej i mina ögon. Är de något man undrar över eller behöver tips om så är de bara att slänga ut frågan på bloggen eller kika in till er så får man svar! TACK : - )

Min dag har spenderats i home sweet home. Hade mer än gärna stigit upp klockan halv sex för att göra mig iordning till jobbet idag men så blev inte fallet idag! Igår fick jag avbryta min jobbdag för att gå hem & vila min rygg. Min rygg har börjat att "säga ifrån" sen i söndags. O tydligen inget jag kan göra åt saken?! Ringt till min barnmorska & så som jag beskriver det är detta foglossning som jag har fått. Trodde inte att detta kunde komma redan i vecka 16?! Men ack så fel jag hade.
Imorgon väntas de besök hos sjukgymnast & hoppas då innerligt att finna en lösning för just mig! Håll tummarna!
Någon av er som drabbats av foglossning i graviditeten? Skriv & berätta mer än gärna : - ) Alla tips är varmt välkomna ; - )

Tänkte hoppa i ett bad med en sexbomb från Lush senare & NJUTA! Men innan dess har jag lite små grejer att fixa med! En soft hemmakväll med sista veckans Halv åtta.. & IDOL blir de ikväll. Jay Smith är helt klart min favvis i IDOL 2010! Förvånar mig inte om han vinner hela skiten ; - )

PUSS & KRAM


Ps. Ska kika in till er senare & då svara på era kommentarer♥

Emma shoppar | | 14 kommentarer |

Städdag & besök!Underbart söta rådjur var på besök utanför vårt köksfönster förra helgen! Blir alltid så glad då jag ser vilda djur komma nära! Flera stycken var dom & dom hjälptes åt att hålla vakt medans dom andra gick på upptäcksfärd.Heellosan Tisdag!

Hur är läget?
Jag mår finemang! Känner mej äntligen utvilad & jag har mer än väl fått mina skönhetstimmar i den varma goa sängen.
Vaknade av Kalle som gav mig en blöt puss på kinden vid kvart över nio. Märkte då även att jag hade en kisse nere vid mina ben som knorrade & sa god morgon. Vet att jag pratar mycket om mina djur här i bloggis,men kan inte rå för att skryta lite med dom då dom är så underbara! ; - )

Idag ska de minsatt städas & bli rent här hemma! Har redan tänt doftljus & fått igång tvättmaskinen med lakan och örngott. Renbäddning står också på schemat! Vill att Jens ska komma hem till ett nystädat hem & att doften av nystädat  slår mot honom i dörren ; - ) Hihi!

Magen växer så de knakar. Även känt av i ryggen att Göte-Lina vill ha mer plats i magen : - ) Är så himla glad för var dag som går & tiden går verkligen fort just nu. 15+5 idag! Tror de är dags att handla på mig lite fler böcker om graviditet & livet efter förlossning. Alltid så bra att ha läst lite även om man säkert inte kan förberett sig tillräckligt ; - )
Har du något bra tips på böcker?

Nu är de dags att svida om från morgonrock till städoutfit!

KRAMELIKRAM♥
| | 11 kommentarer |

Gosigt värre!Kalle poserar mer än gärna framför kameran! Här är han nyklippt & fin i mammas & pappas trädgård. Jag lyckades knäppa några bilder på mig & Kalle ihop,även om de var lite svårare då Kalle ville pussas HELA tiden ; - )God kväll hjärtan!

En trött måndag i mina ögon. Sovit ett par timmar efter jobbet som jag slutade klockan två! Hur skönt som helst att bara slumra in med mina gosekillar jämte mig i den stora sängen. MYS! : - )

Ni undrar väl varför inte jag sitter bänkad framför tvn nu när Halv åtta sänds?! Jag väntar hem mitt stora hjärta strax & då ska vi titta på de tillsammans. Brukar göra så då båda är helt sålda på de programmet! Tv4 anytime fungerar ju helt perfekt & så smidigt att slippa spela in och hålla på!

En mycket gosig kisse vid namn Sikkan sitter jämte mig & är SÅ gosig! Pratar hela tiden & vill gärna vara med här på tangentbordet & skriva lite ; - ) Bäst jag tar hand om min gosige kisse!

Mysig måndagkväll!

På återhörande♥
Hunden Kalle & Katten Sikkan | | 4 kommentarer |
Upp