Allt mer verkligt!Stenstorp köksö ska få pryda vårt kök. Vi behöver mer ytor & det passar mycket bra med en köksö i vårt kök, ett matbord hade blivit alldeles för trångt & sett konstigt ut!
Utanför köket ska vi ha matplats & då ska IKEAs Bjursta i vitt få agera matbord och till de Milton stolar från MIO!
GOD KVÄLL sköna söndag!

Haft en helt underbar söndag tillsammans med mina hjärtan! Ett som saknas men honom får vi hem imorgon. Kalle är nämligen på lite semester hos mormor & morfar. Långprommisar,gos & köttbullar.. Behöver inte ens tvivla på att han har de bäst där han är ; - ) Himla gott för honom att åka dit ibland & bara få vara.

Imorgon ska de minsann shoppas på IKEA! Nu börjar de allt mer kännas verkligt då vi börjar att handla dom "stora" sakerna till huset. Köksö,matbord & andra grejer ska imorgon inhandlas! Hoppas bara att man kan lita på IKEAs lagerstatus så att vi inte behöver åka en gång till med släp ; - )

Idag var jag inbjuden till Carina som står bakom märket Myran & Lo på visning! Hade mer än gärna åkt men kunde helt enkelt inte då min Jens hade brandjour. Hoppas på bättre lycka nästa gång ; - ) Tusen tack för inbjudan,blev så glad!

Ett glas rött & tända ljus det är så vi tillbringar kvällen i vår soffa! O nu kommer Sikkan & vill ha gos , inte mej emot! : - )

Må så väl så höres vi snart igen♥

Vårt hus | | 12 kommentarer |

Mössor till de små & fredagsfeeling!
Det är dags att köpa nya mössor till vår lille herre här hemma! En favvis är ju eBBekids och deras mörklå nere till höger är ju ett alternativ.
Mössan från P.O.P skulle jag också vilja ha till vår herre och så kanske de får bli då vi tänker göra staden imorgon Fam. Nilsson/Nielsen. Har dessutom en rabattcheck hos P.O.P på 50 riskadaler och även 10% rabatt tror jag mej minnas att det är just nu för medlemmar?Tjollahoppsansa kära du : - )

WOW vilken härlig respons jag fick i förra inlägget! Hur KUL är de inte att logga in & se så många kommentarer från er goa läsare! Jag trodde knappt att jag hade någon kvar ; - ) Hihi!
Måste bara få en liten stund ikväll & kika in till er!

Idag är de ingen vanlig dag för idag är de min älskling Jens födelsedag,hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA! : - ) Tänk att du fyllde 19 den sommaren vi träffades och idag nio år senare 28! O nu sitter vi här med villa,hund,volvo & vår Ebbe♥ Hur underbart som helst!
Kvällen kommer att tillbringas här hemma.. känns lite konstigt att skriva i home sweet home då jag nu längtar ännu mer efter vårt hus. Även om vi alltid trivts i lägenheten men nu när vi börjat att plocka ner allting så är de liksom inte samma charm över den. Men snart är vi i vårt hus : - ) JIPPIE!
Ja,som sagt kvällen kommer att tillbringas här hemma med en god flaska vin och till de en god bit kött med diverse tillbehör! Hoppas min stora herre blir nöjd med valet av mat ; - )

Jag har fått dille på mössor,dregglisar (visste nu ju redan) och sockor till min Ebbe! Älskar att matcha med ett par coola sockor. När vi var i Kalmar på semestern fann jag lite roliga sockor inne på Cubus. Som golfskor i färgställningen grönt & rött. O även ett par sockor som påminner om trumpettes basketssockor! Perfekt att piffa upp en outfit med ett par coola sockor nu när skor inte är någon hit ; - )

Nu ska vi bege oss ut på en liten prommis i solskenet så mamman i huset får solat sin näsa!

KRAMKALAS♥

Ebbe shoppar | | 8 kommentarer |

Förvirrade småbarnsföräldrar!!Vackra ting som mer än gärna får flytta in hos mej! Ramen köptes då vi var på IKEA på semestern & jag bara älskar designen! Nästa gång vi besöker de stora varuhuset hoppas jag finna krukorna i rätt storlek, tror Ebbe ska ha dom i sitt fönster?!Tjenare!

Dagarna bara svischar förbi & jag kan säga att jag verkligen TOKsaknar att blogga och skriva av mej lite här som vad vi pysslat med osv. tycker det är så perfekt att kunna ha bloggen att kika tillbaka i. Måste helt enkelt bli bättre på att skriva & berätta vad vi pysslar med för vi går ju just nu igenom den BÄSTA tiden i vårt liv & det vore ju sannslöst att inte printa ner de här på bloggis!

Vår lille man Ebbe växer så de knakar. Vid förra veckans besök hos BVC vägde vår gosefis hela 7990 gram & var hela 68 cm lång! Jag fick en chock då jag tittade på vågen, trodde inte att han gått upp något vidare i vikt men de hade han minsann ; - ) Ett litet pip gav Ebbe ifrån sig då han fick vaccinationen vid spruta nr två. Ettan gjorde han inte en min när han fick. Tålig som sin far : - )

Idag har vi haft sällskap av mamma Anna & hennes söta Mathilda♥ Vi besökte ett närliggande samhälle & var med på "Stor & liten" ungefär som Öppna förskolan med sång,lek & fika! Kul att få vara med & träffa andra mammor och pappor med sina små barn.
Efter besöktet följde vi med Anna & Mathilda hem och blev bortskämda med kasslergryta, MUMS! Fick även se Mathildas rum, urfiiiint - där hade jag velat flytta in! Ska bli så roligt att få packa upp alla Ebbes saker & få inreda hans rum, riktigt kliar i mina fingrar ; - )
Tusen tack kära vänner för en supermysig dag tillsammans♥

Fick precis ett väldigt ROLIGT samtal! Min J & jag hade helt glömt bort att han går på långledighet nu på torsdag! Hur kan man glömma en sådan grej??! Snacka om totalt förvirrade småbarnsföräldrar ; - )

Må så gott & ta hand om dej♥


Ps
. Nu under Jens ledighet ska jag minsann sitta vid datorn en längre stund & då ska jag kika in till DEJ! : - )
Livet som Mamma | | 11 kommentarer |
Upp