Jag & vårt hjärta!

Ebbe visar tydligt att han är trött på kameran som jämt & ständigt är med ; - ) Hihi!
Bilden är tagen när vi var på Lillejul hemma hos Ebbes farfar i måndags!


GOD KVÄLL FREDAG!

Hur underbart är de inte att skriva att det är fredag? Visserligen är jag "ledig" alla dagar i veckan men just idag så har jag en riktig fredagskänsla i min kropp! Härligt : - )

Kan inte förstå att 2011 redan är slut! När jag tänker tillbaks på året som gått får jag tårar i ögonen & en sådan stark känsla i min kropp. Aldrig blivit så berörd förut som detta året!
20110315 var den BÄSTA dagen i vårt liv. Ebbe tittade ut & han kom med sån KÄRLEK & LYCKA♥ Åh vår lilla goa unge, vad skulle vi göra utan dej! Tack för att vi får vara din mamma & pappa gubben, Vårt hjärta♥
O mitt i denna födsel & kärleksrus som man befann sej i så budade vi på vårt drömhus! Budgivningen vann vi ju som ni vet & rätt var de var så var vi med VILLA också!
2011 kommer vi alltid att minnas & kommer alltid att ha en stor plats i våra hjärtan♥

Slagit mej ner i soffan med en iskall öl & cheddarchips! Så gott. Vissa gånger smakar de mycket bättre & just idag är en sådan dag!

KRAMAR i tusen & GOTT NYTT ÅR till er alla fina bloggläsare därute♥
KÄRLEK | | 6 kommentarer |

Nyårsklänning?Som ni alla vet så svämmar ju brevlådan & mejlen över med alla vårnyheter ; - ) O jovisst lockar de ju!
Jag blev helt bettutad i denna chiffongklänning inne hos H&M. Älskar ju dessa blå nyanser!
Förresten inne hos Campadre kan du nu fynda finfina klänningar från Valerie!!Tjollahoppsansa!

Precis packat in oss från bilen & slagit oss ner här i soffan! Vi åkte in till staden i eftermiddags för att storhandla inför den kommande Nyårshelgen! Lagom med folk, tack & lov : - )

En tur på staden hann jag med! Lagom sådär romantiska var jag & Jens då vi kom in till stan.. "Jag ringer när jag är klar sa jag & gick på mitt håll" ; - ) HAHA!
Ebbe fick stanna hos mormor & morfar. Mormor sa " Han kan stanna här" o så blev de. Himla snällt av er! Ibland är de smidigt att springa runt på stan själv ; - )

På staden sprang jag runt i alla olika affärer.. H&M i hopp om att hitta den ursnygga "nyårsblåsa" som jag visar här ovan men icke fått in än i affär. Efter många om & men fick jag med mej hem en spetstopp/poncho från VILA, kärlek vid första ögonkastet men jag velade in i sista sekund men kom sen på att jag kan gott unna mej den här söta skapelse! Shoppar ju nästan alltid till Ebbeliten & sällan kläder till mej själv nu förtiden..

På Nyår blir det att träffa bästa vännerna Jonna, Jesper & Milo. Tre rätters är inplanerad och mat och dryck än inhandlad.. Mer om vår meny i ett eget inlägg!
Hur ser era planer ut?


STÖRSTA KRAMEN♥

Emma shoppar | | En kommentar |

Ebbes första JulNågra dagar innan själva julafton bjöds de på ett vinterlandskap! Då passade vi på att inviga pulkan som Ebbe fått i present av Mormor & Morfar. Spännande tyckte Ebbe : - )
Att hälsa på tomten var en höjdare tyckte Ebbe! Gillar verkligen den där masken som Jens har på sej, så snäll & söt
tomte!


Självaste dukningen på Julaftonen gick i år i färgerna vitt & rött!
Familjen samlad. Farfar,faster Linn,Gammelfarmor,Gammelmormor & Mormor och Morfar ♥Älskade lillkillen vår som tomte och en underbar bild på faster Linn & Ebbe ♥Doppresenten från Emelie & Andreas invigdes, ja Ebbe ville åka i den så varför inte ; - )Jag låter bilderna tala! Som ni ser har vi haft en jättemysig & rolig jul! Ebbes första Jul♥ Även om Ebbe hade feber & var vrålförkyld hela helgen så höll han ut & ville vara med hela tiden : - )

Återkommer kanske lite senare. Nu MÅSTE jag ta tag i vår dammiga källare. Vi har fått installerat fjärrvärme här i dagarna innan jul och det ligger betongdamm överallt! Och tvättstugan har jag inte hunnit med alls..

KRAMAR & GOD FORTSÄTTNING♥
Julen - Hemma hos oss 2011 | | 7 kommentarer |
Upp