Pojke eller Flicka? ; - )

Nu vet vi vad som gömmer sig där inne i min stoooraa mage! ; - )

En UNDERBAR dag som vi LÄNGTAT efter har äntligen kommit! Ett planerat ultraljud inne på BB då min moderkaka låg lite i framkant skulle kollas upp & det var med ett leende på läpparna som jag la mig på britsen ; - ) Vi fick se vårt lilla mirakel igen & våra tankar besannades♥
Angående moderkakan så såg allting bra ut!

Nu är de upp till er & gissa om det är en pojke eller flicka?? : - ) Så gissa på för fullt!KRAMAR i massor♥

När fyra blir fem. | | 9 kommentarer |

Vårkollektion hos H&M och Ellos!
ÄNTLIGEN finns H&Ms vårkollektion ute på nätet. Ni kan tro att jag kikat runt där idag ; - ) Men faktiskt har jag inte lagt in någon beställning ännu,men om jag känner mig själv rätt så dröjer de inte länge till ; - )
Har du kollat in vårkollektionen?
Även om de känns lite tidigt så är min LÄNGTAN enorm efter denna vår.. Kanske för att vi ska bli föräldrar? Hihi! : - )


God kväll!

En kort update från mig idag. Ligger i sängen med mina två goingar till djur. Den ena snarkar & den andra gnisslar tänder ; - )
Den bästa julklappen jag fick gör mig sällskap också - en värmefilt! Jösses så go den är,perfekt när Jens inte är hemma och kan värma mig!

Nu ska jag kolla in barnkollektionen inne hos H&M. Ellos kommer också att få ett besök av mig idag!

Trevlig kväll♥
Emma tipsar | | 10 kommentarer |

Underbara Julen 2010!VÄRLDENS BÄSTA Pappa & Morfar visar upp sig här på bloggis ; - ) Äntligen lyckades jag knäppa ett kort på honom!
När gästerna dök upp blev Kalle så exalterad & glad att han ställde sig upp med tassarna på bordet & kikade ut. O såklart tjöt han en fin meldodi av LYCKA då han såg vilka som anlände ; - ) Kalle är en omtyckt & något bortskämd hund måste jag säga. Av morfar fick han köttbullar som var inslagna som vilken julklapp som helst!
Gästerna blev bjudna på glögg,pepparkakor med mumsig kvibille gräddädel samt lussekatt & andra goda ting när dom anlände. Skålarna & silverfaten jag använde mig av var ärvda ting både av min farmor Elin och Jens farmor Inge. Älskar att blanda gamla & nya ting tillsammans!Heejsan Alllesammans!

God fortsättning måste jag börja med att önska er allesammans♥ Jag hoppas ni haft mysiga dagar & att julen varit till belåtenhet : - )

Min lilla familj & jag har myst och gosat så himla mycket dessa dagar att jag känner mig så full med energi och glädje. ÄLSKAR ER♥
Jösses va de gör mycket att få lediga dagar tillsammans & bara få vara!

Kvällen kommer att bjuda på ett besök i Halmstad där vi hoppas hitta ett bord på en trevlig restaurang och få ätit en bit god mat tillsammans jag & min Jens. Tanken var att vi skulle gå på Änglagård 3 ikväll men jag är lite skeptiskt till att gå på bio ihop med mina fogar, sitta still i två timmar är nog inget jag klarar av just nu. Vi får se när bion anländer hit till Hylte i januari kanske blir de ett besök då! Även om filmen Änglagård inte fått någon värst bra kritik så är de ett MÅSTE att se den enligt mig : - )

Igår fick jag beställt hem en skötbädd från sovtex med de klassika motivet Moln från Gunilla Axen och även en liten Kaninlampa som fungerar bra med vanliga batterier. Tror lampan kan fungera bra som en liten nattlampa till den kommande bebisen. Lampan fanns även som Uggla & jag var dum nog att inte köpa båda två då dom var till ett sånt bra pris! Kanske blir de en till beställning ; - )

Nu önskar jag er en jättemysig & skön annandag Jul♥

Kramar i tusen till er!
Julen - Hemma Hos Oss 2010 | | 6 kommentarer |
Upp