SEMESTER!Nu LÄNGTAR vi ner till Ronneby. På onsdag går bilen ner till mina kusinbarn Hannah & Hugo♥ Alltför längesen vi sågs och nu vill vi ner & ladda våra batterier för de är just vad vi gör då vi umgås tillsammans med er Henke & Marie!
Bilderna är tagna förra sommaren, då var de 35 grader varmt - undrar så hur vädret kommer att bli denna kommande vecka?Hellosan sköna söndag!

Första semesterdagen för min J! Det har känts som en evighet till denna dag! Men nu är den här & vi har fulltecknat i agendan & det ska bli så roligt att få träffa alla människor som väntar i denna vecka♥

Några av våra semesterplaner är att träffa våra kära vänner Anna,Mats & Colin. Så imorgon styr vi kosan till Ljungby för att umgås! Även på tisdag fick vi en mycket trevlig inbjudan till Therese & P-O ,ska bli så roligt att träffas igen!
O på onsdag blir de minsann kärt återseende av mina kusinbarn & dess goa föräldrar. O moster Nina & Jan ska vi såklart också träffa : - ) Hur KUL som helst med andra ord!

Vi har precis avnjutit en supersmarrig middag här hemma, tournedos,rosepepparsås,klyftpotatis & en liten röra med vitlök,tomat & basilika. Till den smarriga maten avnjöt vi gott röd vin av favvis märket MASI. (Tusen tack för "lånet" Jonna & Jesper ; - ) )

Just nu pågår läggning av lilleman som är övertrött! Pappa Jens fixar med de & nu ska de bli ordning i köket så bäst att jag passaar på att göra iordning så att jag får en mysstund i soffan innan mina blåa stängs..

Varma Kramar♥


Ps.
Inläggen har jag inte varit så flitig med i de senaste & det beror på det hemska som hänt vårt grannland Norge. Ingen lust till bloggning överhuvudtaget & det är lätt till att tappa lusten till allt då sådant fruktansvärt händer. En mardröm. Imorgon håller vi en tyst minut klockan tolv för att hedra dom omkomna & sörjande♥
KÄRLEK | | 12 kommentarer |

Vår sprattelkille!Vår sprattelkille Ebbe han är svår att fånga på bild numera ; - ) De gäller att ha en snabb kamera & ibland får man fota flera gånger för att han ska fastna,hihi!
Ebbe invigde idag snickarbyxor från baby GAP som han fått av snälla Henke i present! : - )Idag åkte eBBekids mössan på & likaså dregglis från samma märke när vi skulle ut på promenix! Ebbe hängde i bärselen framåtvänd under hela promenaden & han var så nyfiken och spänd över att få titta på allt, Ebbe sa inte ett ord på hela vägen utan bara tittade storögt♥


GOD KVÄLL Kära ni : - )

Hoppas ni haft en mysig & skön torsdag?
Vi har haft en mysig dag tillsammans med Ebbes mormor & morfar. Vi skulle egentligen varit ut på en liten utflykt idag till Tiraholmsfisk men precis när vi skulle åka fick pappa Jens brandlarm ; - ) Så inte blev de någon utflykt idag men vi hoppas komma iväg en annan dag!

Vi har precis ätit lite kvällsmat. Ikväll fick de bli något lätt & valet föll på hämtmat. En kycklingsallad slank lätt ner i min mage! Jag försöker mej på de här med LCHF & har gjort i någon veckas tid.. Lite tidigt att utvärdera än hur de går men jag håller mej mätt längre än innan då jag åt "som vanligt" kan jag förtälja.

Ebbe sussar i sin säng. Somnade i mormors knä sittandes när vi åt kvällsmat så han bäddades ner i spjälsängen för en stund sedan. Nu återstår att se hur länge han sussar..

Dags för Jens&Emmamys framför inspelade Johan Falk filmen!

På återseende♥Emmas dagbok | | 6 kommentarer |

Till liten i höst


Bilder lånade från H&MURFIIINA kläder till vår lilleman i höst! Åh jag älskar dessa bruna nyanser! Jag har en känsla av att jag kommer få svårt att hålla fingrarna borta från alla höstnyheter som trillar in i varenda butik på barnavdelningen..

Nu kika på Wallander igen! : - )

Sussa sött kära bloggis♥
Ebbe shoppar | | 6 kommentarer |
Upp