VÄLKOMMEN hem till oss

Förändring i hallen med små medel!
En ny ryamatta fick ta plats i hallen & nya ljusstakar i vitt från Rusta fick bidra till lite förändring i vår hall denna gång ; - )
Mattan är redan poppis hos djuren som tagit en & annan tupplur där! O ljusstakarna (på expedithyllan) blev mina för en billig peng. Endast 50 riksdaler styck kostade dom! Ett KAP med andra ord.


Önskar er en jättefin avslutning på denna månad & denna veckan!

KRAMAR i massor♥


Lägenheten,hemma Hos Oss - Hall | | 8 kommentarer |

FIRA v. 20!

Fastnade för denna underbart söta & gosiga nallen då jag såg den första gången! Kanske blir de att jag klickar hem den från Syster Lycklig.
Nallen är från teddykompaniet
God morgon alla goa där ute!

Hoppas ni sussat sött i era sängar? Jag har sussat oroligt. Kan bero på att mitt stora hjärta inte kom hem förrän vid halv tre. Underbart att ha honom jämte sig & sen efter hand landat har jag sussat som en prinsessa. ; - )

Gick upp runt 8 för att ringa några samtal. Bland annat till vår barnmorska Maria för att boka in ett möte i nästa vecka. Alltid lika spännande att gå till barnmorskan!
Idag går vi in i vecka 20. Tänk att vi är halvvägs! LYCKAN är enorm♥ Ska även lägga upp en magbild här på bloggen inom dom närmsta dagarna.

Har bläddrat igenom MAT magasinet julspecial flera gånger om. Nästan så att jag är sugen på att testa något juligt recept till helgen?! Kanske lite väl tidigt men är så sugen! Mums & med ett glas julmust till..
Har du bokat något julbord framöver?

Känns som att julen & bebis är allt jag skriver om i bloggis just nu, sorry men jag kommer nog snart på något annat ; - ) Kanske är lite väl enformigt!

Ikväll ska vi fira att vi är i vecka 20 & detta ska firas med tre rätters. Gott,gott!

PUSS & KRAM♥

Ps. TACK alla för er omtanke i förra inlägget! Ni är GULD värda♥

Ebbe shoppar | | 13 kommentarer |

Hem ljuva hem


Vår dörrkrans! Brukar piffa den efter årstiderna med olika små ting!Heej!

Är inte riktigt på G idag. Fogarna verkar inte bli bättre om man säger så. Hjälper liksom inte att vila eller att ha bältet på. Dom tre sista dagarna har detta blivit sämre! Jag hoppas nu på en vändning då jag verkligen vill fungera som vanligt! Börjar att ta på humöret att ha ont. : - (
Usch verkligen inte meningen att jag ska beklaga mig här inne på min blogg! Ursäkta mig! Men tyvärr är jag inte alltid så pigg & glad som jag vill vara! Men såklart tänker jag på liten i magen♥ hela tiden & kan då glädja mig så, och vad gör smärta då?

Min Jens & hans vänner befinner sig just nu i huvudstaden. Ikväll ska dom gå på Söderstadion & se sitt kära Hammarby. Inte illa att köra upp på morgonen & sen hem igen på kvällen, beundrar er killar!
Håller verkligen alla mina tummar som jag har att Hammarby vinner ikväll. Hade varit så roligt för killarna att få uppleva en vinst när dom åkt så långt!

Ha en mysig lill-lördag♥Emmas dagbok | | 12 kommentarer |
Upp