Fredagsmyyys!


Ebbe myser numera runt på golvet & drar sig fram med sina armar. Så starka dom här små är! Helt otroligt. Lägger man ner honom på ett ställe dröjer de inte alls länge för han är i andra sidan av rummet ; - ) Kanske blir detta Ebbes "krypmetod" att dra sej fram med armarna! Spännande att se vad som händer i lillens liv nästa vecka, tycker verkligen tiden & hans utveckling susar iväg!Hallosan underbara fredag♥
Hur mår ni?
Vi mår väl. Lite sisådär med min arm & mitt ben. Trodde ett tag igår att nu är de kört, nu blir jag liggandes i influensa hela helgen men jag verkar ha klarat mej hitills - peppar, peppar!

Medans min lilla herre kör runt & rekar läget i sin bil så passar jag på att kika in här! Tänkte jag skulle visat er lite bilder från vår urmysiga lördag i förra veckan då vi hade besök av Anna,Mats och  Colin här hemma. Avslappnat & mycket trevligt Det känns verkligen som att vi känt varann hur länge som helst! Är så glad att vi träffats här genom bloggen Anna♥
Tyvärr blev mina bilder inge alls bra! Inte ens lyckats att få med de fina sällskapet på bild ; - ) Så kan de gå!
'
PAAANG! Jaha där vältes min nyinköpta klocka ner! Haha ; - ) Men den höll. Ebbe har verkligen fingrarna överallt! Men jag får faktiskt skylla mej själv då jag ställt den på en stol här i vardagsrummet..

En liten prommis med Ebbe i vagnen ner till byn blir de om en liten stund. Lite fix i affären sen så blir de fredagsmyyys för hela slanten : - )

HAPPY FRIDAY & Stora Kramar♥

Ps. Är de någon av er som använder google som webbläsare? Min "layout" blir inte alls bra här på bloggis sen jag börjat använda den.. Tips?!
Helgfeeling hemma hos oss | | 9 kommentarer |
Upp