Fredagsmyyys!


Ebbe myser numera runt på golvet & drar sig fram med sina armar. Så starka dom här små är! Helt otroligt. Lägger man ner honom på ett ställe dröjer de inte alls länge för han är i andra sidan av rummet ; - ) Kanske blir detta Ebbes "krypmetod" att dra sej fram med armarna! Spännande att se vad som händer i lillens liv nästa vecka, tycker verkligen tiden & hans utveckling susar iväg!Hallosan underbara fredag♥
Hur mår ni?
Vi mår väl. Lite sisådär med min arm & mitt ben. Trodde ett tag igår att nu är de kört, nu blir jag liggandes i influensa hela helgen men jag verkar ha klarat mej hitills - peppar, peppar!

Medans min lilla herre kör runt & rekar läget i sin bil så passar jag på att kika in här! Tänkte jag skulle visat er lite bilder från vår urmysiga lördag i förra veckan då vi hade besök av Anna,Mats och  Colin här hemma. Avslappnat & mycket trevligt Det känns verkligen som att vi känt varann hur länge som helst! Är så glad att vi träffats här genom bloggen Anna♥
Tyvärr blev mina bilder inge alls bra! Inte ens lyckats att få med de fina sällskapet på bild ; - ) Så kan de gå!
'
PAAANG! Jaha där vältes min nyinköpta klocka ner! Haha ; - ) Men den höll. Ebbe har verkligen fingrarna överallt! Men jag får faktiskt skylla mej själv då jag ställt den på en stol här i vardagsrummet..

En liten prommis med Ebbe i vagnen ner till byn blir de om en liten stund. Lite fix i affären sen så blir de fredagsmyyys för hela slanten : - )

HAPPY FRIDAY & Stora Kramar♥

Ps. Är de någon av er som använder google som webbläsare? Min "layout" blir inte alls bra här på bloggis sen jag börjat använda den.. Tips?!
Helgfeeling hemma hos oss | | 9 kommentarer |

Välkommen Lill-lördag!

Underbar & vacker! O tro de eller ej men dom är fejkade.. Kan man inte tro eller hur! Pryder numera vårt matsalsbord. Blommorna är köpta på den lokala blomsteraffären Olanders!
Tjenixen!
Här är vi uppe med tuppen idag!
Innan Ebbe vaknade hann jag med att göra mej iordning och få lite egentid, inte helt fel! ; - )
Nu är de fullt ös här hemma,precis som vanligt & som det sa vara ju : - ) Ebbe kör runt i sin gåstol och då gäller det att passa sej så att man inte är ivägen. Väldans vilken fart han får upp i den där!
Om någon timme är det dags att bege sej till Öppna förskolan på Babycafe´tillsammans med dom andra mammorna & bebisarna.
Kanske höres vi av ikväll?
Förresten ni har väl inte missat den så braiga serien BRON som går på onsdagar klockan 21 i svt? ÅÅH ni MÅSTE se den! Jens & jag är helt fast! Perfekt att den sänds på lill-lördagar såhär mitt i veckan. Jag längtar då alltid just till lill-lördagar numera & idag är du varmt välkommen lill-lördag! ; - )
KRAAMISAR i tusen & Ha en finfin dag♥
Lägenheten,hemma Hos Oss - Vardagsrum | | 7 kommentarer |

Julen närmar sej..


Hiss eller diss?!
HISS såklart! ; - )
Faller mer & mer för den klassika röda kulören till julen i år! Tror kanske att det får bli röda kuddar i den vita klippan soffan i vardagsrummet..
Baka baka liten kaka.. I juletider blir de mycket bak & vem tackar ner till dessa söta formar?
Att torka sej om munnen när man smaskar en massa gott är ett måste! ; - )
Kanske att jag syr någon kudde till soffan min i detta tyg!
Älskade IKEA har släppt sina julsaker/dekorationer! MÅSTE dit för att kika närmare på dessa godingar! O kommer nog att bli en hel del köp om jag känner mej själv rätt..
Mysig kväll till er allesammans♥
Julen - Hemma Hos Oss 2010 | | 5 kommentarer |
Upp