I livets bergochdalbana

 
 
Du förtjänar en stor helbild vår lilla Stella ♥
 
 
 

Just nu befinner jag mig i ett kaos. I mina känslor är de Kaos! 
I söndags när vi var på väg hem från en helt underbar semester med våra kära vänner efter att ha tillbringat en weekend på Lalalandia fick vi ett chockbesked. 
Vår lilla kattunge Stella fanns inte mer. Hon hade lämnat jordelivet. Ett ända KAOS bröt ut i mitt huvud.Första gången i mitt liv som jag är helt säker på att jag hamnade i chock. Min reaktion var att springa ut ur bilen skrika allt va jag kunde och sen hulka och knappt få någon luft. 
Från att ha varit i ett välmående till att komma till ett stort tomt hål där man bara faller och faller utan att se någon dörr,utgång.
 
En katt tänker ni. En kär familjemedlem tänker jag,vi. Som vi älskade från första stund då vi såg denna lilla varelse ♥
Lilla blomman som vår älskade Ebbe säger när han egentligen menar Lilla gumman ♥ 
 
En katt vi blev helt över öronen förälskade i och som skulle få vår familj att kännas komplett igen, och det gjorde du Stella. Om du bara visste hur saknad och älskad du är av många av oss som träffat dej ♥ Du lämnar inget hjärta oberört.. 
 
Andra gången detta året som en kär familjemedlem somnar in och flyttar upp till himlen. Som ni minns blev vår älskade Sikkan sjuk och lämnades oss strax efter Påskhelgen. På något vis nu i efterhand förstår jag att han inte mådde riktigt väl. Men vem kunde veta att du var så illa däran lilla gubben ♥
 
 
 
Detta året har varit tufft. En riktig bergochdalbana. Känslomässigt. Både va de gäller att mista någon som att få tillhöra någon annan livet ut. Som att få bli Jens Sentow Nielsens fru. Att den man som jag älskar så högt vill ta mig till sin fru och älska mej livet ut .. ♥
 
 
 
 
 
Emmas dagbok | #jemsi.blogg.se | | En kommentar |
Upp