Danska Sebra & galna drömmar igen!En mobil till liten i magen är införskaffad! Denna från danska Sebra är superduperfin men det blev inget köp av just denna mobil till vår lille skatt i magen! Men om jag känner mig rätt kommer andra ting att inhandlas från Sebra,finns en uppsjö med fina ting!
Tog ett tag innan jag fann en mobil som jag fastnade för. Huvudsaken är ju att liten fastnar för den & att den är färgglad och jag tycker att vårt köp uppfyller just färgglad kravet ; - ) Sen återstår ju att se om liten tycker om den/dem ; - )
TJOLLAHOPP min fina vänner!

Äntligen har jag kommit upp ur sängen. Var så SEG idag morse då klockan min ringde. Har typ sovit en timme inatt. Mitt huvud har gått runt & runt i alla möjliga tankar! Mina hemska,galna drömmar börjar att komma tillbaka.. Usch!

En prommis med Kalle i det kalla vädret utanför lockar faktiskt, gillar när de biter till i kinderna! O jösses vilken tur jag hade härom dagen då jag testade mina termobyxor, jag fick på mig dom! Trodde verkligen inte att detta skulle gå men så sant så! Kan ju förstås inte knäppa dom men vad gör de! ; - )
Funderar på hur länge jag kommer att kunna använda min vinterjacka innan jag blir för tjocker om magen min,hihi!

Vi höres kanske lite senare nu väntar en prommis med Kalle som sagt!

KRAAAMIS♥
Ebbe shoppar | | 9 kommentarer |

Julstämning hemma hos oss!Första ljuset är tänt! Passar alldeles ypperligt att första advent inföll idag då de snöar som bara den utomhus!Ljus är tända här hemma i Home sweet home & de gör att myset ligger på topp!Vår lille Sikkan fångades på bild härom dagen då han ligger på sitt "nya" ställe ; - )
Nu mår vår lilla kisse bra igen & det är vi så GLADA över♥Heejsan i snöyran!

Önskar så att ni har de mys hemma hos er & att ni mår väl denna första advent! : - ) Här ute vräker snön ner som sagt & jag undrar verkligen när detta ska ta slut? Ska vi få så mycket snö som förra året tro? Den som lever får se ; - )

Julskyltning blev de ingen för min del idag. Jag har istället legat i sängen & tagit igen mig efter gårdagen! Nu är jag piggelin igen & kvällsmaten har vi fixat till så att vi kan sitta ner till "Ensam mamma söker" & mumsa i oss bakad potatis med räkröra & kycklingröra.

Hela familjen är samlad i soffan & vi myser tillsammans under filtarna. Jens har passat på att koppla upp sig på sitt ps3 medans jag sitter här & bloggar. ; - ) Vad skulle ni killar göra utan ert tv-spel? Hihi! O vad skulle vi tjejer göra utan vår lilla bloggdator? ; - )

Fortsatt trevlig första advent!

Må så gott så höres vi imorgon igen!

KRAMKALAS♥


Julen - Hemma Hos Oss 2010 | | 16 kommentarer |

Till Hannah & Hugo


Hej Hannah & Hugo!

Här kommer en liten hälsning från Mjau Mjau Sikkan & vovven Kalle. Här kan ni ser så busiga dom är om dagarna. Busar nästan hela tiden tillsammans! Precis som ni brukar göra du & Hugo, busa & mysa tillsammans! : - )

Jens & jag saknar er jättemycket!
Jens säger till Hugo: Nu är de inte lång tid till superettan börjar, vi skall tillbaka Hubbe! ; - )

PUSS & KRAM till Hannah & Hugo från Jens,Emma, Mjau Mjau & Vovven & bebis i magen♥

Ps. Hälsa Mamma & Pappa!
Emmas dagbok | | 2 kommentarer |
Upp