Följ mej på Instagram - Jemsiksa

Barnrumsinspiration | | En kommentar |

Våra soliga dagar!

Min lille älskling & jag bodde ute i trädgården i förra veckan då solen visade sej från sin bästa sida! Solen var har du tagit vägen?!
Ebbe fullkomligt älskar att vara ute & busa. En massa fuffens för sej så fort han får syn på något!
Ebbe trivs med att sussa ute på altanen i vagnen sin! En gräsklippare fick han av sin mormor & morfar. Stolt kille som spatserade iväg med den på gräset, precis som pappa brukar göra ju ; - ) Korten är tagna i solnedgången i vår trädgården på själva Pingstafton då det var kalasväder.
I vår trädgård blommade äppelträdet för fulla muggar i förra veckan. Gungställningen var ett av inköpen som vi gjort under våren. Ett kap! O flaggstången fick vi på köpet : - )
På söndagen bjöds de på Morsdagsfika & inte mej emot. ;- ) Smarrig tårta & småkakor som min mamma & pappa hade med sej! Besök av min mormor & Jens farmor hade vi också. Jättemysigt!
Söndagkvällen tillbringade vi med kära vänner & vår familj. Grillning & en massa bus med barnen. Lilla Milo fick hänga i Ebbes gåstol. Ebbe ville såklart vara med & både köra & visa Milo hur allting fungerade ; ) Älskade ungar ♥
Hallosan kära ni!
Fredag it is & fredagsmys har vi här hemma! Jag passar på att uppdatera bloggis som ni såklart ser ; ) På tiden,jag vet!
Förra helgen hade vi vår kära familj & kära vänner runt om oss. Helgen började med besök av Andreas, Emelie & nytillskottet Ellabellabus ♥ Åh va mysigt att få snusa bebis! Bebisgos är de bästa som finns! Tyvärr var jag alltför lat med kameran.. Ibland glöms den bort! : (
Nu ikväll är Linn här. Ebbes faster! Ebbe ser upp till Linn & vill såå gärna vara med henne när hon är här. Man verkligen ser på hans blick hur han beundrar henne. Kärlek ♥
Nu ska jag gosa med sambon min!
Ta hand om er!
Varma Kramar ♥
Nära & Kära | | 6 kommentarer |
Upp