Långklänning till mej!
Denna långklänningen från Lindex fick jag med mej hem igår! Tack mamma ♥
Mer långklänning åt folket säger jag! Jösses så skönt att ha på sej! Ringningen gick dock lite långt ner så de blir till att leta reda på ett linne i samma sköna korallfärg som klänningen ..Ps. Nu blir de ut i solen!
O förresten, klänningen är inte så orange som den ser ut på bilden,hemsidan. Den är i korall!

Emma shoppar | | 4 kommentarer |

Ny soffhörna!Vår lilla klippan soffa har vi sagt hejdå till! För ett tag sedan flyttade en Ektorp soffa & ektorp schäslong in här hemma! Vi fyndade dessa,soffan fann jag inne på facebookloppisen för 300 kronor & schäslongen köpte vi av vännen Jonas : )
Å nej de är inget fel på soffan, var bara ett riktigt FYND! Ny klädsel till dem båda & dem är som nya ; )
Soffbordet fyndade jag nere på handtaget, en affär nere i vårt samhälle med både de ena & de andra i begagnat skick! Min snälla pappa hjälpte mej att måla om de i vitt!Hejsan i sommarvärmen!

Nu kommer sommaren! O jag hoppas den håller i sej lång tid framöver! Hela vår trädgård står snart i blom. Helt underbart att få följa denna natur som börjar att ge färg & liv omkring sig! Gillas skarpt : )
Måste ta lite kot & visa er vår trädgård ju ..

En liten utflykt bjöd denna sommardag på! En tur till mormor & morfar i den nya bilen. Vi kör numera Passat & miljöbil, inte fy skam. Går helfint & vi är mycket nöjda. Ni som har en, eller har haft en v70 vet ju att den är guld värd att lasta i.. Men Passaten slår den med hästlängder va de gäller utrymme inuti. Blev så imponerad då den inte ser så "stor" ut! Jag har länge velat i de här med bilbyte men jag är så glad över att vi bytte då den går "billigt" plus att den är stor & bra att lasta i ; ) Så nu fick Volkswagen lite gratisreklam ; )

På tal om min & Ebbes utflykt! Vi har hunnit med att shoppa,bada,bygga sandslott mm : ) Dagarna går i ett & nu när Ebbe tar sej fram så snabbt gäller de att hänga med! Kan inte lämna honom en sekund. Några steg har vi tagit själv men jag blir lite feg då mamma släpper handen & går då ner i krypställning & bara rusar iväg! Ja han är verkligen snabb på att krypa! Så Ebbes knän är numera skrubbade & blåslagna, vad gör man?!

Nehe dags att nana kudden för man vet då aldrig när Ebbegoing väljer att öppna sina blå!

KRAMAR i massvis ♥
Vårt hus - Vardagsrum | | Kommentera |

Vårt "nya" kök : )Hellosan!

De var väl på tiden att jag uppdaterade er lite om läget här inne på bloggis?! : )

För en månad sen lämnade vi in våra luckor i ek till lackering, & här har ni resultatet! ; ) Vi är grymt nöjda! Fräscht & lagom "modernt". Lite sådär lantligt som vi ville ha de!
Så nu är vi klara med denna budgetrenovering av vårt kök. Himla bra & så smidigt att bara lämna in sina luckor på lackering!

Som ni ser har även Ebbe fått sej en liten hörna här i köket. En tavellist över den vita BRIO spisen som vi vann inne hos Elin & Alva har fått ta plats & där skruvades de krokar i & redskap från IKEA har hängts upp! Fick iden av Miia i Bygglov för något avsnitt sedan. Urgulligt & så skoj tycker Ebbe : )

En "skvätt" turkost har de blivit till allt de vita i köket. För några år sedan hade jag endast turkost i vårt hem ; ) Ja ni vet ju som känner mej ; ) Hihi!
Turkost är fräscht & kul att piffa med färg!

Nu blir de att fixa utomhus & sen till hösten är de dags att ta tag i nästa "uppfräschnings projekt", längtar!

Ta hand om er & lovar att de inte ska dröja så länge till nästa gång ; )

Stor Kramis ♥
Vårt hus - Kök | | 10 kommentarer |
Upp