Jag vann! : - )

Jag har vunnit en aktion på Tradera! : - ) Snacka om att jag är lycklig! Jens har legat här i soffan och skrattat åt mej. Jag var ju såklart nervös! ; - )

Ett väggord är de jag har kammat hem ; - ) 

Innan ikväll klickade jag även hem ett väggord från Carlsson Interiörs webshop. Blev så himla inspirerad av Annas inspiration så nu har jag oxå skaffat mej väggord! : - )

Ni får se när dom kommit upp på väggen! Längtar!

Hos oss ikväll har de varit mys. Legat utslagna på soffan. Kalle har käkat bene & Jens & Sikkan har haft roligt med en tummstock. ; - )

Antingen är de min dator som är seg,eller så krånglar blogg.se . Kan inte ladda upp bilder!

    Sov gott!♥| | 4 kommentarer |

Sista dagen i augusti

Idag har jag jobbat min första dag efter tre veckors semester. Känns bra!
Man kommer in i de väldigt fort igen. : - )

När jag kom hem var jag tvungen att ge mej ut och gå med Kalle. Både för att rensa huvudet & för att min ischias skulle lätta lite. Blev överraskad då vi kom hem igen. Jens var hemma då. De bästa som kunde hända! Vi fick en stund innan han åkte ner på brandövningen. Ibland behöver jag min J lite extra. Kändes så himla gott att få den stunden just då.
Får nog läsa en extra gång på väggen bakom mej. "Just idag är jag stark". ; - )

Kalle & jag har brottats på vardagsrumsgolvet en stund nu ; - ) Jag ville ju klippa honom. Men de ville inte han. Jag fick ta en massa godis till hjälp, och han gav efter till slut. Som hämnd fick jag en fis rakt i ansiktet (nästan). Kalle han kaaan! De vill jag lova : - )

Kan inte riktigt bestämma mej om vi ska äta mackor & fil ikväll eller om jag ska laga något. Hmm. Kan vara smarrigt med en stor kopp the och macka med skinka, avokade, tomat.. De får nog till och bli mackor! : - )
Laga ordentlig mat kan jag göra imorgon då jag är helledig.

Peppar peppar ta i trä! Jens känner sej bättre idag. Hoppas att alla baciller dog ut av hans hemmagjorda dryck igår ; - ) Haha!

Nu är de dags att städa av lite, gå en liten runda med Kalle igen och sen tända en MASSA ljus! Me Like!Denna stövel blev min i lördags! Den är lite ljusare i färgen än vad som visas på bilden.
Emma stod de på dom! : - ) Stövlarna är köpta på Eurosko.

| | 3 kommentarer |

Nu håller vi kvällen

Efter att ha röjt en massa idag så är vi rätt trötta. Vi har precis ätit kvällsmat, vilket blev lite senare då vi kom på att vi skulle göra en köttgryta till kvällsmat. Den var ju tvungen att koka ihop sej något ju! Så nu sitter vi här i soffan allesammans. Solens mat står på på tvn och underbar musik spelas!

Blir nog inte så gamla ikväll tror jag. Stackarn Jens har dragit på sej en ordentlig förkylning så vi får se hur morgondagen blir för hans del. Håller tummarna att de är bättre imorgon!

Kalle ligger på vänstersida, och Sikkan ligger på min högra. Sikkan har blivit hemmakär. Han kommer in varje kväll numera. Annars på sommaren så brukar han vara ute och springa. Så himla mysigt när dom är inne båda två. Märks att dom tycker mycket om varandra.♥

Hoppas att ni får en mysig avslutning på veckan! 


| | 3 kommentarer |
Upp