LYCKORUS!


Ett plagg som jag införskaffat mig från bästa H&M är denna mysiga & snygga poncho! Kommer användas flitigt tror jag minsanni höst ; - )Tjollahopp!

Bloggen har fått lida denna vecka som gått sen vår lilla Misan lämnade oss. Allt känns bra i våra hjärtan då vi lät henne ta steget till andra sidan. Mår man inte väl som det var i Misans fall så var detta de bästa♥ Tack alla för era söta & omtänksamma kommentarer.

Min älskling Jens fyllde år i förra veckan & i present fick han en hotellnatt i älskade Götet. : - ) Så i lördags for vi upp till Göteborg & gjorde stan. Längesen vi hittade så mycket snyggt & bra grejer! Killar kan shoppa dom också, tro mej ; - ) Haha!
En underbar vistelse i Götet var de i af med många jacuzzibad och mys! Precis va vi behöver just nu!

Mycket roligt som händer i vårt liv just nu. Bland annat Jens nya jobb som vi med stor spänning ser fram emot. Även några andra ting som gör att jag befinner mig i ett LYCKORUS! : - )

Nu väntar en långprommis med vovven i de sköna höstvädret! Sen ett kort jobbpass ikväll.

Må väl & glöm inte att njuta av tiden som är JUST NU!

STOR KRAMIS♥


Emma shoppar | | 9 kommentarer |

Nu är hon i himlen.Min lilla gumma,min lillasyster,pappas bebis & mammas lilla höna har nu fått komma till himlen. Misan blev 20 år gammal & i människoår är de 90 år..


En sorgsen dag idag!
Mammas & pappas lilla kisemisse har fått lämna oss. I några veckor har hon mått dåligt & nu sista veckan blivit sämre. Igår togs de svåra beslutet & idag vid 14:25 var hon på andra sidan.
Mamma & pappa orkade inte vara med när detta skedde. Jag & min mormor fanns vid hennes sida hel tiden och pratade lugnande med henne. Allting gick så bra som de nu kan göra. Älskade lilla Misan, du finns i våra hjärtan för alltid♥

Emmas dagbok | | 12 kommentarer |

Emsi har semester.

God söndag kväll.
Håller på att slita mig igenom sista passet på brandstationen i Skene. har precis spelat lite innebandy, nej det är ingen myt, det blir mycket sådant. Så precis som ni tror så lagar vi snart mat i bar överkropp insmorda i olja. Jodå, det är sant!

Emsi har total-ledighet, vi har bara setts 4min sedan torsdags. Inget jobb hela helgen. Så hoppas hon är utvilad för min tank börjar bli full :-)

Det blir ett gästspel på skolan som speciallärare och på fritids innan det nya jobbet väntar den 1 sept. Ska bli en ny utmaning!

Ha en bra söndag och glöm inte att det är en vilodag!


/ Sentow.
| | 2 kommentarer |
Upp