Onsdag 100331

           
Jag väntar hem denna klänningen från H&M. I måndags då vi var inne på H&M i Halmstad fick jag se den i verkligheten & den känns verkligen som en Emma dress ; - )Hejsan!

Hur mår ni idag? Hoppas ni är glada & pigga!
Trots att solen inte skiner idag & de är lite murrigt ute så var de riktigt skönt att powerwalka idag. Luften nu på vårkanten är ju underbar & hela kroppen fylls verkligen med energi.

Ni är säkert många där ute i vårt avlånga land & i Danmark som jag vet att jag har läsare som går på ledighet idag på denna lill-lördag. Inte helt fel kan jag tänka mej ; - ) Jag får dock vänta tre dagar innan min långledighet börjar. Men den som väntar på något gott..

På vår långledighet åker vi på en liten semestertripp till svärmor & svärfar i Danmark. Vi glädjer oss mycket inför detta besök! : - )
Ska bli UNDERBART att få komma iväg till Danmark. Vi passar på att stanna till i Köpenhamn på dagen & då ska vi besöka de fräscha köpcentret Fisketorvet. Kanske blir de lite shopping ; - )

Dags att ta en varm dusch & sen göra mig redo inför mitt jobbpass som idag börjar klockan ett!

KRAMKALAS♥ Resor & weekends | | 16 kommentarer |

Färg förgyller tillvaron!FÄRG förgyller tillvaron! Några ljus i härlig pastell färg fick hänga med hem från Lagerhaus igår. Samt en ny "påskklänning" från Gina tricot, visar er senare i veckan..TJOLLAHOPP TJOLLAHEJ SNYGGINGAR!

Solen skiner & fåglarna kvittrar så de står härliga till. Kan knappt bli bättre på en ledig dag! : - )

Fix på verandan & plantering står på schemat idag. Dum som jag var handlade jag inga penseer igår i staden, utan kom på ideen imorse. Jens har lovat att åka inom Gro & Spira på middagen. Hoppas att de finns vita penseer!

Jag känner att jag är i mitt esse just nu var de gäller att fixa & trixa här hemma så denna dagen kommer vigas åt hemmet. ; - )

Något som hände i lördags gör att jag är lite ledsen. Tappade min lins & såklart har jag inget extra par hemma. Fick ringt till optikern igår & hon lovade att ta hem en ny lins så fort hon bara kunde. Nu får ni hålla tummarna för att den kommer innan påskhelgen! Jag som avskyr att gå runt i glasögon har nu tyvärr inget val då jag blir ett blindstyre utan. Hoho! ; - ) Håll tummarna för mig!

NJUT denna underbara tisdag & ta väl hand om er!♥Update..
Nu har jag varit ute & powerwalkat ute  i solskenet! Nu hoppas jag att jag är på G igen. Måste!  
Ut i solen igen, dags att plantera vita penseer i blomlådorna. ; - )
Påsken - Hemma hos oss | | 20 kommentarer |

LEV LIVET!Fick ett av mina vanliga ryck igår kväll. ; - ) Fram med alla pysselgrejer & sen börjades de på att måla min första tavla. Blev så inspirerad av Ann-Louise & Susanne.
GOD MORGON Påskveckan!

Denna vecka kommer att bjuda på en hel del roliga saker! : - ) Bland annat så jobbar jag fyra dagar & sen har jag en veckas semester ihop med min J. Hur skönt som helst! Vi kände att de gäller att passa på då vi inte riktigt vet hur de bli i sommar med ledighet tillsammans.

Idag blir de jobb till klockan slår ett & sen packar vi bilen för att dra vidare in till Halmstad. Storhandling inför påskhelgen är ett MÅSTE & då passar ett besök på City gross mycket bra.
Jens har önskat mat hos mamma & pappa. Pappas omtalade revben ska de bjudas på. LÄNGTAR!

Nu dags att sticka till jobbet!

Hoppas påskveckan din startat bra & att du mår väl efter helgen!

KRAMAR till er från mig♥
Emma trixar & fixar | | 11 kommentarer |
Upp