Shopping!

Vi är snart på väg ner till staden. Vet ni va Jens sa innan? Han sa att han kände för att shoppa idag,att han va på riktigt shoppinghumör : ) Har ni hört, killar gillar visst oxå o shoppa ; )

Kvällen igår blev lyckad. Jättegod mat på La Gondola. Jag åt stekt biff med ruccola sallad, parmensan och potatisgratäng till. Jens tog pasta Carbonara. Smarrigt!
Jens överraskade mig med ett glas bubbel innan maten. Han är alltid full av överraskningar : )

LINDA! Ge Lilleman en stor kram och puss från husse & matte! Vi saknar honom. Så fort man ser en hund så längtar man så de gör ont. : ) 

Nehe nu är jag färdig, nu är de bara Jens jag väntar på..

                           Tjingeling!♥

Ps. Jag undrar om korvarna frusit inatt?  ; )
| | En kommentar |

Badbomber i jacuzzin!

Idag har vi storshoppat jag och Jens. På NK lush BADBOMBER till jacuzzin ; ) Vi har badat nu. Riktigt roligt. Så fort Jens rörde sig så flög jag runt i den där lilla grytan. : - )
I badet njöt vi av goda vitlöksoliver,brie ost, ölkorv. Smakade ljuvligt! Självklart hade vi rött vin till de! : )Maten kommer ifrån Saluhallen där vi fick trängas en stund,men va gör man inte för lite gott.
 De blev lite över av korvarna, så nu har Jens kommit på en bra ide (tror han..) han har hängt ut korvarna utanför fönstret : ) Vi har nämligen inget kylskåp. Lite konstigt..

Jens va ju som sagt dööhungrig innan. Så de blev MC Donalds. : ) Längesen vi åt där. Efter maten va de full fart på shoppandet! Jens hittade en tröja på Brothers. Jag hittade desto mer på H&M o alla andra affärer. Men fick bara för mig att köpa lite på Gina tricot. En ny "lilla svarta", och en korallröd tröja som jag kan ha till min "höga" kjol. Ska visa vid ett senare tillfälle.
På Cubus hittade jag en helt underbar scarf. En korallröd såklart! Kärlek vid första ögonkastet! : - )

Jag ska nu sminka mig och ta på mig den lilla svarta! Jag hoppas att ni har en mysig fredag kväll! Jens har bokat bord på "La gondola" klockan 21. : - )

                               Kramar från oss♥

| | 2 kommentarer |

De kan bli en riktig kärlekshistoria av de här ; - )

Vi har precis kommit fram efter en väldigt smidig biltur! Sitter nu på hotellrummet och gottar oss med en öl ; )
Jag vet inte hur vädret är hemma nu, hoppas ni har de lika fint som vi har de! 
                   
Vi är lite hungriga. Jag tog en smoothie när vi tankande på vägen. Men J dör snart av hunger.. Ja ni vet inte hur han blir om han inte får mat inom 10 min. Vi får gå nu som han får lite mat i magen! : - ) 
 
Jens kollar på MTv nu och han skickade in våra namn till "Älskar,älskar inte.."  Ett program som körs just nu.
 Såhär står de om våra namn " Jodå. Det kan bli en riktig kärlekshistoria av det här. Sluta tvivla på hennes kärlek, Jens. Du kan vara rätt säker på att hon älskar dig. " 
De stämmer ju så bra ; - ) Haha,rolig grej!

   Vi hörs senare! Nu ska  vi ut och gå i solen,jag ska ha på mig dom nya "glajjorna" ; )
| | En kommentar |
Upp