Inte som jag tänkt mej

Jens och jag var precis ner för att hämta vår bil som varit på service.  O självklart skulle jag följa med ner för i bilhallen stod något som han ville visa mej ; - ) När vi skulle åka så gick de brandlarm! O de visade sig vara i Lanna en bit härifrån. En stoor brand i en platsfabrik. Inget roligt alls.
Vi som hade bestämt att vi skulle gå ut och äta! : - (  Men men,ibland blir inte saker som man tänkt sig. O de är faktiskt  bättre att han är där och hjälper till att få stopp på den där vidriga branden än att vi vräker i oss flådiga pizzor ; - )

Åh,de är verkligen sommaren som kommit nu. Älskar värmen, även om jag svor lite innan när jag & Kalle var ute och gick . Svetten bara rann ju. : - )

Såg innan idag att Ellos redan lagt ut sina höstkläder, så nu är de dags att sluta köpa en massa sommarkläder. Dax för hösten! Haha, nääe inte riktigt än inte. Men titta kan man ju alltid göra och är de så att man hittar just de man vill ha så varför inte. ; - )

MysMys♥


Jag älskar dessa varelser! : - )
| | 3 kommentarer |

Min man han kan! ; - )Har glömt att lägga upp bilder på maten som min J bjöd på i torsdags kväll. : - ) Mm!
Ikväll är de min tur att bjuda tillbaka. Har precis blandat ihop oxfärs med olivolja,parmensan, chili,vitlök,salt & peppar. Ska ut till grillen om en stund. Till biffarna tänkte jag servera en ruccolaröra,och hm.. Kanske pommes,eller nypotatis i ugn. Vi får se! ; - )

Känner att vi kan unna oss detta ikväll, då vi båda varit ute och sprungit. Fasen så gott och få komma igång och svettas, och inte bara lite svett i denna värmen. Haha! : - )

Vi önskar er en helt underbar kväll! Kom ihåg att ta vara på livet och att njuta i fulla drag! De gör vi! ; - )♥
| | 2 kommentarer |

Sprayfärg - Ett måste!

Fick ett tips när jag läste Annas inspiration  . Att man kunde spraya olika saker. Ja,egentligen vad som helst! Sist vi var iväg på Gekås så hittade Jens sprayfärg. Så nu har Jens hjälpt mej att spraya mitt ena loppisfynd idag! : - )
Jag fick även sprayat min korgstol. Fasen så smidigt! Hädanefter så blir de att spraya allttiiiing! ; - )


Ljuskronan va i ful mossgrön färg innan. Ser kanske lite klent ut nu,men jag ska pimpa den snart med lite grejer ; - )
Hittade även en pall för 30:-. Ni måste åka på loppis! Man kan gå hur många rundor som helst. Hittar något nytt varje runda : - ) De gäller att kunna se grejerna. Jens blir alltid lika förvånad jag greppar tag i något och säger de ska jag ha. Han förstår sig inte på sånt här! ; - )


| | En kommentar |
Upp