2 år sedan!

Vi har ett litet minne för två år sedan jag och Jens. De va nämligen så att vi hade bestämt oss för att ta på våra ringar, förlova oss alltså.
Vi hade beställt våra ringar på vigselbutiken.se  . Dom hade lovat oss leverans innan Valborgsmässoafton. Eller lovat och lovat, men dom hade sagt att dom skulle komma till posten här i Hylte på Valborg. O de är väl att lova?! ; - )
Jag var ju såklart lite nervös på valborgsmorgon och ringde dit så fort dom hade öppnat. Han som står för butiken sa då att dom inte hade levererat några ringar till oss. Utan vi fick vänta och se om dom fick de i sin post. Dom hade alltså inte ens fått hem våra ringar! Då greps jag av panik.
Ringde såklart till Jens och skrek i luren. Jens sa såklart att de skulle ordna sig. Jag fick inte mycket gjort på jobbet den dagen.
Efter middag ringde Jens och sa att gissa var jag har varit? Jag fattade ingenting! Han hade varit nere i Ängelholm och hämtat ringarna! Då brast de nästan för mej ; - )

Vi har många datum för våra ringar, som ni vet ; - )

                                        
                                                              Jens i Turkiet förra året!

                  Jag är oerhört stolt att få bära min underbara ring som symboliserar vår kärlek ; - )
                                           Jag älskar dig Jens Sentow (Arnold, Gallo) Nielsen♥

| | 2 kommentarer |

Valborg!


                                                     Biler lånade från H&M,skokanonen & lindex.

Svårt att välja va ni ska ha på er ikväll? ;- ) Brukar vara så. Jag är helt inne på kastanjefärg,vitt,rosa,korall,blommigt,puderrosa,laxrosa,turkos,brun ja svårt att välja ; - )
 
Jag slipper ju ha de problemet idag då vi nog bara ska vara hemma ikväll. Kanske att jag piffar till mig lite för Jens i min nya blommiga klänning från Gina. Stackarn har ju bara sett mej i mjukiskläder dom sista dygnen ; - ) Haha!

Idag är de näsan som rinner. Förkylningen har brutit ut ordentligt. Fast så farligt är de ändå inte..
Min käre far kommer snart hit. Vi ska åka ner till byn en runda. Jag behöver köpa nässpray,panodil, hostmedicin : - )
| | Kommentera |

Tack!

Tack alla ni som gett er tillkänna  idag att ni läser min blogg! : - ) Riktigt roligt att få veta vilka ni är. Jag ser ju bara hur statistiken ser ut från dag till dag så de kan ju vara roligt att få namn på några av er ; - ). Idag har jag haft 33 stycken besökare. Spännande! : - )

Min dag har varit en soft dag! Vilket jag tydligen ska satsa på nu förtiden enligt horoskop i ELLE & Plaza kvinna : - ) Tror ni på horoskop? Jag va helt besatt innan i tonåren. Vet inte riktigt om jag tror till hundra procent nu. Men lite gör jag nog allt ; - ) Lite otäckt ibland hur allt stämmer.
 
Jens ringde när han var på väg hem från jobbet. Frågade om jag hade tänkt på nån mat, ni vet den där vanliga frågan! ; - ) Jag sa direkt att de enda jag kan tänka mig att äta är pizza. Jag behövde inte övertala honom ; - ) Så jag vräkte i mig pizza en stund senare. Som vanligt beställde jag Calzone med extra ananas & räkor. Kan jag varmt rekommendera!

Efter vi ätit gick Jens ut och sköljde av bilen och jag vattnade blommorna.
Jonna kom sen (på egen risk) efter en stund och vi pratade lite och sen kollade vi Greys. De är skönt att bara vara med dig Jonna!
 Jag är dålig på att följa serier,har tittat på Greys ngn gång innan. Ikväll va de riktigt bra,så de blir nog till och titta nästa vecka också. : - )

Jag & Kalle har ju legat och gosat hela dagen i soffan på altanen. Riktigt skönt.
Hostan har kört igång ordentligt nu ikväll. Gick och la mig jämte Jens en stund,men beslutade mig snabbt för att gå upp och värma en kopp the. Så nu sitter jag här med en kopp the bredvid mig. Är trött i kroppen,men inte så värst i huvudet. Konstigt de där.
  

Jag började på min bok "Motsatsen till kärlek", sa till Jens senast igår att denna boken ska jag spara till semestern. Men kunde ju inte hålla mig. Fast bara läst några sidor i början...
Skrivit packlista. Många sidor som ni ser. Mycket som ska med, som alltid!
Fick testat "burken med aceton" skitsmidig. Fattar inte varför jag inte köpt en sån innan.

Ska kanske säga God natt nu! De blev ett långt inlägg denna gång. ; - ) 

                                                                Kramar i massor♥

Ps. Hannah du har ju Thailand att se fram emot! ; - ) Din gottegris!
| | En kommentar |
Upp