Semester från bloggis!

Jag tar semester från bloggis ett tag! Vem vet hur länge..

Nu ska här njutas av sommaren som kommit till oss!

Må så gott♥

Kraaamis
Emmas dagbok | | 10 kommentarer |

A keeper!Superskön & ja jag tyckte faktiskt att den var en hiss i verkligheten ; - ) H&Ms Wateraid kollektion!
Heeeej måndag!


Hur mår ni?
Vi mår super!
De fina vädret kommer till oss imorgon har vi blivit lovade! O redan idag har solen visat sig här i Hylte. Härligt är bara förnamnet! : - )

Öppna förskolan har vi varit & besökt idag. Ebbeliten sussade sig igenom den största delen av sammankomsten ; - ) Vi mammor fick tjatat av oss en del, alltid så bra att slänga ut en fråga om de är något man undrar över, alla är så villiga att svara & man får många tips på vägen.

En fråga till er där ute? Vad vill ni läsa mer om i bloggen min? Behöver tips om vad jag ska skriva om! Just nu råder de bloggtorka ; - )

Nu ska Ebbe bada som han gjort dom sista tre kvällarna & det fungerar så bra med hans sömn då, hoppas de håller i sig! Håll tummarna : - )

PUSS & KRAM♥
Emma shoppar | | 3 kommentarer |

Välkommen hem till oss - Nya husetVälkommen hem till oss!
Vår entre´ vårt hus som vi får tillgång till i september månad, LÄNGTAR : - )
På baksidan utanför vår inglasade altan finns de bra med utrymme att ha ett bord med stolar som på bilden eller att ha solstolar & en massa blommor i krukor! Till nästa sommar ska vi lägga där i våra solstolar & steka ; - )Ett hortensiaträd kommer att blomma upp under sommaren! Magiskt med alla blommor som finns i denna trädgård! Nu gäller de att läsa på så att vi kan sköta om de på samma sätt som förra ägaren ; - )På framsidan har det lagts sten.. Inte oss emot!
En liten sneak peak inne på vår altan! Denna bild luras lite grann, altanen är mycket större i verkligheten!
Lamellgardiner finns på plats för att dra för då man vill ha lite myspys eller för att komma undan solen..

Ni är många som frågat efter bilder på vårt hus & många som undrat över om huset är i väl ordning!
Kan förtälja er att det är i mycket bra ordning. Två helkaklade badrum, fräscha golv överallt.. Lite färg,tapeter som ska fixas i dom flesta rum men så är de ju alltid då man flyttar - vill ha sin egen prägel!Heeej lördagkväll!


Just nu ska Jens gå igång med att kocka & Ebbes morfar leker med Ebbe i kökssoffan! Med de menas att jag får lite egentid & blogga ; - )

Barnloppis har förmiddagen bjudit på! Vi fyndade en hocuspocus stol till vår lilleman. Både jag & Jens hade en sådan stol när vi var små. Perfekt att ha hos morfar & mormor då vi kommer på besök. Hocuspocus stolen kan vändas & andvändas som gunga & likaså som pysselbord!
Även några klädesplagg hittades i bra skick!

Som sagt min J kockar nu för fullt & det ska bjudas på schnitzel med alla dess goda tillbehör,mums börjar bli riktigt hungrig och det luktar så GOTT : - )

Vad hittar ni på ikväll denna lördag?
Det går rykten om att det är final i fotboll ikväll & då får väl jag vara snäll och lämna in så att herrarna kan få se sin fotboll ; - ) Den stora fotbollshändelsen om jag citerar herrarna här hemma!

MÅ SÅ GOTT & MASSA KRAMAR♥Vårt hus | | 10 kommentarer |
Upp