Bästa överraskningen!

Hejsan! Kikar bara in och skickar en hälsning från First hotell Mårtensson i Halmstad! Jens o Henrik överraskade oss tjejer i morse med att säga att vi skulle få en natt på hotell vi tjejer o massa shopping! ;) Underbara ni! Ni är dom bästa!! Om en timme ska vi gå ut o äta en bit mat som är bokat o betalt i förväg! :) Önskar er alla en mysig lördag! KRAMAR från Marie o Emma
Resor & weekends | | 22 kommentarer |

Den efterlängtade fredagen är här!BIK BOK har även dom fått in ljuva vårnyheter! Jag tror nog inte att jag är ensam om att bli helt sjuk & salig då man kikar runt i butiker & här på kära internet? Visste väl de! ; - )
Jackan nere till vänster vill jag kika närmare på så en shoppingtur hade legat mig varmt om hjärtat snart! : - )


Tjabba efterlängtade fredag!

Idag är den dagen som jag längtat efter som en tok efter den senaste tiden! (Såklart efter beräknad BF!Hihi) Men idag är den dagen som min kusin med familj kommer & besöker oss! O dom stannar heelaaaa helgen så vi kan prata i massvis,MYSA,leka & äta en massa gott mm!
Känns som det var en evighet sen vi träffades & det var ändå inte så himla längesen, i början av december tror jag minsann om jag inte minns fel! Ni är HJÄRTLIGT välkomna hit & det hoppas jag att ni vet om♥

Några förberedelser ska jag hinna med idag. Men inget avancerat direkt utan mest att förbereda lite mat & plocka undan lite lätt här hemma. No Hurry för min del idag, sitter fortfarande i morgonrocken & håret på ända nu när jag gör detta blogginlägg ; - ) Hoho!

Kvällens mat kommer att bestå av briepaj & ett glas rött till samt lite småplock och kallskuren bruschetta skinka!
Pajerna ska jag fixa till om en liten stund bara! Smidigt & gott förhoppningsvis! ; - )

KUL att ni är så många som vill se min nya hårfärg & det blir säkert något inlägg dom kommande dagarna framöver då jag visar min nya "mammalook"  Hihi!

TACK svärfar för den underbara buketten med tulpaner som jag fick av dig innan idag, gjorde mig jätteglad!!

PUSS & KRAM♥PS. HEJ PAPPA/MORFAR! : - ) Vet att du är inne & kikar idag!
Helgfeeling hemma hos oss | | 10 kommentarer |

Förändring, en ny mammalook?Kikar runt på internet för fullt efter en framida babysitter till vår lilla bebis! Har läst en massa tester & denna från Svan Bouncer sägs vara den säkraste på marknaden?!
Ni får mer än gärna komma med tips till oss & dela med er vad ni har för erfarenheter!
Hejsan svejsan i stugorna!

Min dag har bestått av ett tre timmars besök hos tjejerna på salong Hårizånt. Goa Sanna har varit min frissa i ett par år nu & jag är supernöjd för du vet precis hur jag tänker vännen!
Idag testade vi att färga håret lite annorlunda än vi gjort innan.. Lite slingor i kopparfärg & lite mer ljusa slingor och sen som avslut en toning på de! Älskar färgen & nu ska jag bara vänja mig vid de, varenda gång jag går förbi en spegel hajar jag till ; - ) (På ett bra sätt då!) Hihi! Kan väl säga att jag skaffat mig en ny mammalook ; - )TACK Sanna för idag♥

Eftermiddagen har tillbringats på vårdcentralen då vi samlades idag igen vi som nu ska bli föräldrar i Februari/Mars ; - ) Vi fick se en fin förlossningsfilm & sedan pratade vi om dom olika skeden vi ska gå igenom i värkarbetet. Även lite smärtlindring gick vi igenom & vi fick en massa intressanta papper att läsa igenom. Tänk nu närmar vi oss verkligen sluttampen av denna graviditet!!!!

Nu ska jag vila mig här i vår goa soffa & njuta ytterligare några timmar av denna torsdag innan vi välkomnar helgen..

På återseende imorgon♥
Vardagslyx | | 10 kommentarer |
Upp