Promenix & Falsk Fläskfile

Nu har vi varit duktiga jag o Kalle. Vi har varit ute o gått en lång runda. Min vanliga runda har jag börjat o gå med honom. Den e perfekt.
Mycket övning idag. När jag säger här och pekar så ska han gå där. O han är väldigt duktig! Men e lite rädd för o släppa honom lös. För han blir sååå ivrig när han ser ngn, han vill hälsa på alla vilket kanske alltid inte är så lämpligt. ; )Nu har jag slängt ihop lite kvällsmat. Blir falsk fläskfile. Blev skitsugen på de när jag var o handlade! Mumsfillibabba!
Dock inte bestämt om de ska vara ris eller potatis till. Hm, jag hör Jens säga - POTATIS!! Okej då.

Tänk att jag o Jens varit tillsammans i 6 år.21/6-08. Du GöR MiG LyCkLiG JeNs!

En annan rolig sak är att jag fyller år den 8 augusti. Vilket i år blir 080808! De ska FiRaS!

Näe, nu e de dags o fixa potatis.

PuSs

| | Kommentera |

Hektiskt!

De har varit hektiskt nu i en vecka. Skönt att de e över nu. Ledig två dagar. Varje dag förra veckan så längtade jag efter denna stunden som jag har just nu. Bara sitta i soffan o slappa med Kalle vid min sida. Så gott o ha jobbat färdigt helgen! : )
Igår efter jag slutat jobba så började vi på o snickra panel på altanen. De blev bra. Längtar efter o ha allt iordning. Känns som de e dags o göra de färdigt nu.. Men lite saker ska ju te. Måla allt, måla möblerna en gång till, hänga upp min ljuskrona i taket,köpa jalusi i svart bambu, hänga upp dom ännu oköpta krukorna. Har nämligen sett ett par på Olanders här nere i byn. Fanns svarta typ strutar.. Hm ;) Men dom ska jag ner o köpa idag. Får väl bli två eller tre st. O så någon blomma i. Vit blomma tror jag de blir. : )
Efter o ha varit väldigt däen ett tag så känns de som att jag e på tillbaka vägen, men bara igår hade jag en liten svacka igen. Har inte haft ngn energi på sista tiden! Vill ha den tebax ju. Känns som min hjärna håller på o sluta att fungera ibland..
Fått mina kort från extra film idag. Ska rama in ett på mig o Jens. Fixade de i svart/vitt. Blev bra. Har börjat sätta en massa kort i ramar i hallen. Ska ha en vägg med lite olika ramar och kort. Ramarna går såklart i svart vitt. Ni tror väl att jag har allt i svart/vitt, nästan. Men i vardagsrum,kök och sovrum har jag lite färg bland allt svart&vitt, cerise, lime och turkos..Så de så! : )
Snart kommer Jensemannen hem. Vi ska ner o handla. Vi får gäster i veckan. Jens mamma & fästman kommer på besök : )


Jag & Anna på Midsommar.Fotograf: Anna Badh

| | Kommentera |

Midsommar! Bättre sent än aldrig..

Lite bilder från Midsommar..

Jens,Slingan,Näset,Henke & Johan hade fixat en fin lokal o vara i! : )

Första gästerna anländer..Självklart va lille Kalle me!Den snygge.Liten del av gänget..Slingan & Näset.Del av gänget...Henke & AnnaAnna & Kocken PettsonSill & Potatis i tältetWow, två snygga killar..G the Dj..Kocken Pettson & Jonas..Yeah..Gänget..Mia vann tipspromenaden. Johans syster hade målat den fina tavlan! Me like! : )

Anna fixar min klänning efter hård fajt i brännbollsmatchen..Jag & Anna. Vi äter potatissallad : )Jag i discoröken..Anna & Jonas i högform.. : )

Snipp snapp snup så va sagan slut! : )

Trevlig helg!| | Kommentera |
Upp