Kalle vill inte bada!

Kalle är en badkruka!


Korten är tagna med mobilen,faktiskt riktigt bra kort!
| | Kommentera |

31 juli 1912.

Den 31 juli 1912 föddes min farmor! Hon fylla år och har namnsdag på samma dag! Elindagen! Pappa sa igår, tänk om farmor hade funnits med oss då hade de inte varit så jobbigt med allt. Hon hade fixat och trixat så allt hade blivit bra! Åh lilla farmor Elin. Du ska bara veta hur saknad  du är!

Vi var lediga hela helgen!
Fredagen började med att Sofie & Henrik överraskade oss. Vi satt på altanen hela kvällen och mös. Nice!

Lördag morgon vaknade vi kl: 07.15. Då steg vi upp och packade väskan. In med solstolar och allt i bilen. Tom Kalle hängde på. Efter båttur och dyl va vi iland på storö ungefär vid 10 tiden. Upp med solstolar och sen satt vi och pressade hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Gott.


Jag & Kalle slocknade efter en låång dag vid sjön.På kvällen va de grillfest i smålandsstenar. Kalle fick bli hemma och sova vidare. O jag o Jens drog iväg någon timme till smålandsstenar.Fröken Nilsson & Herr NielsenIkväll blir de gekås! Ska köpa målarfärg te sovrummet. Vill inte ha ngn kaffe latte fondvägg mer!

Puss| | Kommentera |

Shopping i lilla Hylte

Idag har jag och Jens varit ute på en shoppingtur här i lilla Hylte. Var uppe en sväng på klädhörnan, va sugen på o köpa en klänning eller tunika. Men dom hade inget roligt alls! Så imorgon på grillfesten får de bli något gammalt från gaderoben. Usch tycker inte om att använda kläder två ggr. Asså på fest med samma personer. Haha. Jag vet jag e galen. Fast dom sista ggr så har jag haft den lilla svarta,så där har jag inte lyckast med mitt tänkaden om bara 1 gång med samma personer. Som jag tänker... De får kanske bli midsommarklänningen?
Fick köpt mig ett läppstift. Cherry hette de, från maxfactor. Tycker om de. Lite rosa/korall toning på de. Jag e trött på alla läppglans. Dom försvinner ju direkt eller så kladdar dom bara onödigt mycke. Lite förändring kan inte skada!
Läppstift!


Åh, jag e verkligen på shoppinghumör. Men jag måste lugna ner mig lite! : )

Imorgon ska vi ut med svärmor och svärfar i båten. Åker vid 8.30. Kommer hem på eftermiddagen. Grillning hos Anna & Ronny imorgon kväll. Vårt lilla bihang Kalle följer med hela dan ; )

Kramisa

| | Kommentera |
Upp