Mysiga söndag

Idag fick vi vakna ihop. De är ju helt underbart! De är inte så många dagar som man har sovmorgon ihop, så de gäller att njuta!
Vi har varit ute och gått en runda nu på förmiddagen. Gick upp till Jesper och Jonna en sväng, vi berättade om våra planer om att dra till Gekås en sväng i eftermiddag. Såå dom hakade på,och nu kommer dom vilken sekund som helst och hämtar oss. Ja jag vet va ni tänker. Jag var ju där innan i veckan. Men de är så att den mixern jag köpte va sönder!! Den måste ju bytas ju. : )
Ikväll blir de mys i soffan och thaimat. Jag ska laga min goda grön curry gryta. Jag har införskaffat alla ingredienser som dom änvänder i thailändsk mat, så de kan ju inte bli annat än gott! : )

Nu drar vi!
| | En kommentar |

Lördagsfeeling

Idag har jag haft lördagsfeeling i kroppen!! Jag & Kalle packade bilen och åkte in till stan. Hälsade på mamma på sjukhus och Kalle fick vara hos pappa hemma i huset. De va en mysig stund jag och mamma fick! : )
Nu är vi hemma igen. Grejat iordning lite i köket nu. En massa disk sen igår,orkade inte ta tag i de då. Så nu är de rent och snyggt! Snart tända lite värmeljus : )

J är iväg med sina brandkårskompisar. Dom tackar av deras förman, de jobb som J nu ska ta över. Jag skrattar för mig själv lite, meningen va att dom skulle ut och fiska nere i Helsingborg, men dom hann inte med båten! Eller dom kom försent.Typiskt! : ) Så nu har dom suttit och gottat sig på någon uteservering i Helsingör! Lyllos! : )

Ikväll blir de kanske o bara vara hemma... Men jag var hjärtligt välkommen upp till Jonna & Jesper. Går nog dit när dom kommit hem och dricker lite vin!

Inatt fick min kusin och hans sambo barn, dom fick en pojke! Så nu har min moster en av var sort! : )Roligt!!!

Ha en mysig lördag kväll.
| | Kommentera |

Brandlarm mitt i fredagsmys

Denna fredagen har känts konstig. Förstår inte riktigt varför. Jag har varit lite nere. Vet inte om de är för att jag håller på o bli sjuk..?! Har hela tiden sjukdomskänsla i kroppen. Kändes som jag hade feber idag på jobbet. Gaah! Jaja.. : )
J hyrde en film innan. Irene Huss - Guldkalven, bra film. Men jag sitter här och väntar på J nu, han är nämligen på brandlarm. Fick de för en stund sedan. Vi va precis i slutet av filmen, så nu har jag pausat och satt mig här en stund. Hoppas han kommer snart så vi kan fortsätta fredag kvällen ihop.
 
J har gjort fläskfile ikväll, den är i ugnen just nu. Blir sen kvällsmat idag, men de gör inget för vi har ätit en massa godis och chips till filmen! Vi vände på de idag,filmtittande först och sen kvällsmat!
Jag har inte gjort så mkt mer idag än att jobba, varit ute o gått o sen varit hemma o degat. Skönt faktiskt måste ju ha lite slappetid ibland.J & Johan när vi va med husvagn i Malmö förra sommaren. Helt underbart!

| | Kommentera |
Upp