Roligt besked & vakna nätter..Dukning med Matteus tallrikar! Nästa gång de är dags att fylla år ska min önskelista fyllas med porslin från Matteus ; - ) Hör du de Mamma!!! ; - ) Hihi!!Heej!! : - )

Saknat er!
Ska jag vara helt ärlig så har jag inte haft ORK att blogga! Haft en vecka med vakna nätter & lite sömn! Lilleman Ebbe är ju förkyld och har blivit mer förkyld sen någon dag tillbaks.. O svaret fick ju kanske igår då vi uppteäckte att han fått en ny tand! Framtand! Så nu har vår lille prins tre tänder & så många kvar.. ; - ) Hur ska detta sluta med vakna nätter?! Hoho!

MYSHELG har vi nu! Igår var vi hemma hos mormor & morfar och åt supergod mat,oxfile´,råstekt potatis med tillbehör! Oxfile´är ju så underbart gott! : - ) Blev kvar över natten hos mormor & morfar och då blev de sovmorgon för oss.. Ebbe vaknade vid halv nio och somnade sen om efter en god frukost i någon timme! LYYX : - )

I veckan har de hänt grejer! På samma dag lyckades jag backa in i en bil & få nytt jobb, haha! Ja skratta kan man ju göra då de inte blev något på den andra bilen och inte särskilt på vår heller.. Ahh! Blev så jäkla rädd - ärligt talat! Men sen när jag gick ut så var de ju inte så farligt!
O sen när jag kom hem ringde min chef & erbjöd mej en tjänst på en annan avdelning - helt nystartat avdelning! Snacka om att få ett känslosvall; - ) Först detta orosmoment & sen detta braiga besked! : - )
Så den 1/9 börjar jag på ny avdelning med nya människor. Så spännande & SÅ KUL! O såklart kommer jag sakna mina vänner på den gamla avdelningen, de vet ni ♥

Nu ska jag kika lite på tv & mysa med mitt stora hjärta♥
KRAAAAAAAM♥
Njutbart! | |
#1 - - Sandras Värld:

Älskar Matteus, de finns lätt på min önskelista :)Grattis till nya jobet gumman, kram

#2 - - Annas inspiration:

Hallojsan fina gumman!STORT GRATTIS till nya jobbet, gud såå kuligt :)

Så nu är det bestämt och klart när du ska börja jobba, hur känns det?! Kommer gå bra :)Inte alls kul att jöra på en annan bil, man blir så stressad (har hänt mig med :(Så fint du dukat, jag storgillar de grå tallrikarna, samlar på vitt & grått men de gråa är vackrast tycker jag för spetsmönstret syns som bäst :)Är ni nöjda med ert vita bord?Ha nu en fin dag

KRAAAAMIS

#3 - - Susanne:

Grattis till nya jobbet!

Påslakanet är köpt på IKEA, visst är det fint :)Kramen

#4 - - Bettan:

Älskar mateus! Så jag gillar verkligen din dukning.

Spännande med nytt jobb. Skönt att det är ett tag kvar hemma va ;)Kram

Upp