VÄLKOMMEN in till Ebbe : )
Hellosan kära ni!


Jag är inte den som ligger i här med bloggen som ni märkt! Händer så otroligt mycket annat i vårt liv just nu! Vi har nämligen dragit igång med en liten renovering här hemma ; )

Jag har ju lovat er så många gånger om att jag ska bjuda er på pics från Ebbes rum! O så blev de idag då jag städade & plockade här på morgonen.. På tiden!
Gäller att passa på då de är någorlunda ordning. Har ju en liten gosse här hemma vid namn Ebbe som just nu är som en virvelvind! Han har så mycket energi & vill vara med överallt & då menar jag just Överalllt! ; - )

Vitt,turkost & svart är färgerna som regerar inne på Ebbes rum just nu! Gillar verkligen kombinationen. De som ska till är två små stolar till de lilla bordet. Fann några inne på K-Rautas hemsida då jag kikade in där för någon dag sedan! Kanske blir de köp!
Som ni säkert kommer ihåg så skulle vi gjort en fondvägg inne hos Ebbe. Men jag hejdade mej i sista sekund! O jag tror att detta blev riktigt bra, särskilt när de är så mycket grejer med färg & så inne på hans rum. Hans rum är nog för litet för en fondis!

Precis kommit in från en prommis med Ebbes mormor & Ebbe han själv : ) Ebbe sussar nu en stund ute på altanen i goa vagnen som han älskar att åka i!

Bäst att ta tag i middagen ; )


KRAAAMISAR ♥

Lägenheten,hemma hos oss - Ebbes rum | |
#1 - - Annas inspiration:

Hallojsan kära ni!Hur står det till?

Här är det bättre,

hoppas Colin hosta är borta SNART!

SKÖNT att er lille gos är bättre,

det är ju hopplöst med alla sjukdomar hit och dit hela tiden!!!JÄTTEFINT du gjort på Ebbes rum,

blev ju hur bra som helst. Du kan du :)Spännande att ni är i gång med renoveringen!!! Det kommer också bli bra,

är det rörigt hemma nu?Har du fått flytta ner det mesta i källaren?Herrejisses de små är ju ÖVERALLT! I går brakade hela mitt datorskrivbord i golvet, Colin den lille busen säger jag bara! Tur att han inte fick det på sig och skönt nog gick inget sönder!Ska du & jag ta en date med våra små killar en dag i maj? Så vi hinner tjabba lite mer hihiKRAAAAM & hälsa

#2 - - Emmie:

Oj, riktigt, riktigt fint! :)

#3 - - Sandras Värld:

Suuuuperfint!!!! :-) KRAM

#4 - - Sandras Värld:

Tack gumman, det känns så himla bra! Längtar till inflytt hihi! KRAM

#5 - - Trivsamma förändringar:

Så fint han har det!Vi håller på med Ebbas rum för fullt med har inte kommit till inredning och piffandet ännu. Så kul att få lite inspiration, tack!

#6 - - linda:

Såå fint litet pojkrum, fick inspiration så nu sitter jag här och skriver ner allt som ska köpas till smillas rum, gäller ju bara o komma iväg så man kan shoppa det! :) ha en bra dag! Kraam

#7 - - Alexandra:

Riktigt fint! Fattas bara en nalle från Steiff :)

#8 - - Therese:

Verkligen smakfullt och jättefint! Jag gillar det turkosblå så fint! kramar

#9 - - Madde:

Åh vad fin rum han har Ebbe:)) en mamma som kan inredning ser jag;)

Upp