Vårt "nya" kök : )Hellosan!

De var väl på tiden att jag uppdaterade er lite om läget här inne på bloggis?! : )

För en månad sen lämnade vi in våra luckor i ek till lackering, & här har ni resultatet! ; ) Vi är grymt nöjda! Fräscht & lagom "modernt". Lite sådär lantligt som vi ville ha de!
Så nu är vi klara med denna budgetrenovering av vårt kök. Himla bra & så smidigt att bara lämna in sina luckor på lackering!

Som ni ser har även Ebbe fått sej en liten hörna här i köket. En tavellist över den vita BRIO spisen som vi vann inne hos Elin & Alva har fått ta plats & där skruvades de krokar i & redskap från IKEA har hängts upp! Fick iden av Miia i Bygglov för något avsnitt sedan. Urgulligt & så skoj tycker Ebbe : )

En "skvätt" turkost har de blivit till allt de vita i köket. För några år sedan hade jag endast turkost i vårt hem ; ) Ja ni vet ju som känner mej ; ) Hihi!
Turkost är fräscht & kul att piffa med färg!

Nu blir de att fixa utomhus & sen till hösten är de dags att ta tag i nästa "uppfräschnings projekt", längtar!

Ta hand om er & lovar att de inte ska dröja så länge till nästa gång ; )

Stor Kramis ♥
Vårt hus - Kök | |
#1 - - Hannah:

Fint Emma, ser ut som samma luckor som vi har i vårt kök men den vita färgen är sliten på vissa ställen kanske skulle lämna in för lackering, dyrt??.

Hoppas allt är bra med er! Läst på FaceBook att du börjat jobba litegrann, så nu kanske vi ses framöver.

Kram Hannah

#2 - - Johanna:

Men så fräscht det blev, vilken skillnad. Verkligen jättefint : )

Jag älskar också turkost. Har en liknande skål som du har fast jag det är inget lock. Hittade den på loppis....hmmm kanske det har varit lock på den : )Kramen

#3 - - Sandras Värld:

Åh så fint, det ska vi också göra i huset :) Får man fråga vad ni betalade för ert? Kram

#4 - - Bettan:

Så Fint det har blivit med de "nya" luckorna. Jätteroligt med en uppdatering från dig :)

Hur har ni det annars då? Är det snart dags att gå tillbaka till jobbet eller njuter du av mammaledigheten ett tag till :)

Hoppas allt är bra och att ni har en mysig helg framför er :)Kramar

#5 - - Bella:

Såå fint det blev!! Perfekt att kunna fräscha till med små medel och det blev riktigt bra med luckorna :)Alltid roligt att kika in här och hitta nya inlägg!Hoppas du har en mysig lördagkvällKramar Bella

#6 - - Annas inspiration:

Jättefint Emma,

passar in så fint med vita luckor till resten av inredning i huset :) Mysigt att Ebbe fått sin egen höna, funderar om Colinbus skulle tycka det var skoj med en spis till 2 årsdagen...just nu är han mest intresserad av våra grejjer och öpnna/stänga dörrar och klättra upp på allt...Är det bra annars? Med oss är det bra men full rulle, hoppas det lugnar sig lite framöver. Börjar jobba om två timmar.Många kramar & hälsa!

#7 - - Mira:

Så fint ni har det :)! Längtar tills vi får flytta till vårt hus och börja piffa. Turkost är en färg det finns mycket av hemma hos oss, min favoritfärg :)Stor kram Mira

#8 - - Therese:

Härligt och mysigt!! Förstår om ni är nöjda!!

Turkost är härligt, önskar jag kunde vara lite mer färgrann men får liksom inte till det med färg ;) vi är väl ingen bra matching jag och färger ......hihiKram på dig!!

#9 - - Nina - Glamourmamman:

Vad fint - vi har också turkosa detaljer i köket :-)Kram Nina

#10 - - elinjosefine - lifestyleblogs:

Så fint ni har det :) Massa härliga bilder!

Längesen jag var här inne och tittade. Hoppas du och din lilla familj mår bra :)

Upp