Vårfeeling & färgglatt!Färgglatt hos Lindex till barnen! Jag bara ÄLSKAR dessa färger våren för med sej! Visserligen kan man väl klä sej i klatschiga färger på vintern med men då är de ju oftast så att min garderob är mer åt de lite avskalade..
Föll som en fura då jag såg dessa plagg inne hos Lindex! Mormor ser du nu vad jag önskar mej i present? ; - ) Hihi!
Kära fredag!


Hur har ni de?
Fredagsmys pågår här hemma & snart nattning av en övertrött Ebbe!

Ebbe har tillbringat sin dag hos kära mormor & morfar! Första gången vi lämnade Ebbe i några timmar & de gikc superbra! (Jag ringde såklart & kolla hur allt gick ) ; - )
O vi har varit på en utflykt jag & min Jens. Nämligen Väla & IKEA. Att vi åkte ner dit var för att kolla in en bil & vi båda blev väldigt imponerade men köp kanske de inte blir just nu. Men i framtiden så!
En snabb IKEAtur & en Välatur blev de också. Inne på Väla hade öppnat såååå många roliga butiker! Vi måste åka dit snart igen för att kika mer.
En av dem nyöppnade affärerna var Partyland! Där fanns ALLT för kalaset! O då menar jag allt. Hittade lite söta små ting till Ebbes stundande Ettårskalas! ; - )
Skulle kunna babbla på hur mycket som helst om just Väla köpcentrum då jag är imponerad av hur stort & rymligt de är. Känns som man besökte en storstad!

Nu blire soffan med ett glas rött & för att avsluta denna mysiga fredag blir de varsin gräddbulle!(Mer om gräddbullarna i ett annat inlägg) ; - )


KRAAAAM & Ha en jättefin vårighelg♥


Helgfeeling hemma hos oss | |
#1 - - Johanna:

Så fin han kommer vara i vår : ) Köpte ni något mer på Väla och Ikea?

Ha en mysig lördag. Stor kram

#2 - - Annas inspiration:

Hej gumman!Vilka fina kläder!

Hur är det med er?

Mats & jag mår bra men Colin har spytt 2 ggr, vällingen så nu undrar jag om vi har magsjuka igen. Han hade kräkt i natt, ej hört det tänkte att han har nog hostat upp det men nu på förmiddagen har han varit lite gnällig & hängig och sedan kräkte han igen. Stackaren :(Vi får väl se hur det blir på torsdag nu...åh det är ju såå typiskt!Kram & ha en fin dag min vän & hälsa

#3 - - Jannie:

Jga vil oxå åka dit!

låter som värsta bästa drömmen ju! ; )Fina plagg till superfina Ebbe!

Kram på er båda

#4 - - Therese:

Vilka underbart söta byxor!!! gillade verkligen de randiga :)Kram

#5 - - Annas inspiration:

Hej hopp min fina vän!Hur är det i dag?

Lillen har blivit krassligare igen, förkyld. Han var hängig på förmiddagen men sover nu men jag är tveksam om det blir dagis i dag. Bara om han skulle vakna supperpigg & det tror jag inte..:( usch dessa baciller från dagis, tur att det snart är vår för så måste de små hålla sig friskare.Vad ska ni hitta på i dag?

GLÄDS SÅÅÅ att ni ska komma hit i påsk!!! :)många kramar & GRATTIS till Ebbe på namsdagen#6 - - Bettan:

Det finns så mycket fint till de små nu. Hoppas bara snön försvinner fort nu så vi kan börja klä våra små i härliga våriga kläder.Kramar

Upp