Sol & planering!

Bild lånad från Ellos

Uuursnyggt med blått & vitt! Dessa färger tilltalar mej mer & mer.. Kanske i ett sovrum?
Skåpet i bakgrunden är så himla fint. IKEA har väl ett likande om jag inte minns fel!Hallo i stugorna!

Hur mås de idag? Lite yra i huvudet efter allt bubbel kanske? ; - ) Haha! Så är de nämligen här! Fick visst för mycket av de goda igår!
Älsklingarna gav mej en lååång sovmorgon & sen var de en betydligt piggare Emma som steg upp ; - )

Jag har suttit här vid datorn en stund nu & funnit en massa inspirerande bilder som jag sparat i min lilla mapp här på datorn! Som jag skrev igår så fullkomligt älskar jag att få en inblick i hem runt om i världen! Så jag är så tacksam till er som bjuder på pics från ert hem! Tusen tack för alla inspiration ni ger mej ♥
Att jag letar inspiration är för att kanske de blir ett kommande projekt här hemma.. Men inget bestämt än! ; - )
Vad gör ni idag?
Solen har lyst över lilla samhället idag & vi gick en prommis. Ebbe passade då på att somna i vagnen, himla smidigt de där! En lång nap blev de sen för hans del ute på altanen i vagnen.

Nu snart är de dags att kicka igång med matlagningen! Vi väntar övernattningsgäster strax och då ska Jens bjuda på danska biffar. Mums mums!

Tänk att imorgon väntar måndagen den 12 mars! Wow som detta år sprungit iväg för oss. Hänt en massa & den största händelsen som hänt oss var ju såklart den dagen då Ebbe kom till världen. På torsdag är de ETT ÅR sedan. 15 mars, kl; 20.02!
Planering & förberedelser blir de att ordna med hela veckan lång.. Skoj!

Nu ska vi busa jag & Ebbe. Han står nämligen här jämte mej oh vrålar otåligt ; - )

KRAMAR ♥
Emmas dagbok | |
#1 - - Jonna:

Hej vännen!Fina inspirerande bilder du lägger upp! Det är ju så kul att förnya. Så skönt att vi äntligen är klara i källaren nu. Kommer upp bilder när jag pysslat färdigt bara ;-)Ville bara säga att jag är piggare idag. Milo tog en ganska lång nap nu i eftermiddag så jag hann vila lite jag med. Fortfarande öm men ingen feberfrossa.Ska vi försöka ta en promenix i veckan?Kram på er!

#2 - - Sandras Värld:

Älskar vintrinskåpet, så fint! Kram

Upp