Vecka 30+1!
Tänk att jag gick med magen i vädret vid denna tiden förra året! Bilden är tagen en lördag då vi skulle gå på kalas hemma hos bästa vännen Chrille!
♥MINNEN♥


Hm.. Undrar var jag lagt denna klänning som jag har på mej? Måste leta! ; - ) Funkar ju lika bra nu som då jag var höggravid! ; - )

Emmas outfit | |
#1 - - Annas inspiration:

Hej hjärtat!Åh du är så fin,

du verkligen utstrålning gumman & är sötare än socker :) Vacker!Tänk att lilleman snart är ett år, herre det går såå fort! Har du börjat planera kalaset?Hur är det med förkylningarna? Vilken följetong för er :( är ni feberfria? Hoppas det! Jag hoppas ni är pigga så vi kan ses på onsdag :)Så vad hittar ni på i dag? Mats är i garaget med en kompis (ja dessa billar, fattar inte att han orkar ;) och jag och Colin har haft en soft dag.Ha en finfin kvällKRAAAAAAAMIS & krya på er

#2 - - Johanna:

Fin bild på dig vännen. Jo det är väl lite bättre med Adde, men det är inte helt hundra. Han ska till en muskelspecialist på onsdag. Får se vad de säger. Hoppas han blir bra snart.

Jo allt är bra annars, det rullar på. Vi håller på att fixar här hemma, gillar att fixa : )

Vi vill också fixa i vårt kök, men det handlar om att flytta ut en yttervägg så vi får större kök och vardagsrum. Det ligger också långt fram i tiden men jag längtar tills vi kan göra det för det kommer bli sååå bra : )

Fint matbord ni har, jag vill att vårt nästa bord ska vara fyrkantigt med två platser på varje sida. Känns som om man lättare kan prata med alla som sitter runt bordet : )Hoppas ni mår bättre snart.

Stor kram

#3 - - cecce:

Hej Emma!

Ja det var ett tag sedan. Jag har också kikat in till dig emellanåt:-) Ni har fått så fint i ert nya hus och lille E är inte så liten längre:-) Skönt att se och läsa att ni har det så bra (förutom förkylningen då...)Ibland har jag svårt att hinna med att kommentera fast det är det jag vill. Men...med fyra barn och ensamstående är det tyvärr det jag måste prioritera bort ibland. Men det innebär inte att jag inte kikar in och läser!!Hoppas du får en bra start på din nya vecka! (Om jag inte minns fel, skrev du att du blivit erbjuden nytt jobb. Grattis!!)Kramar

#4 - - Matilda:

Superfin bild på dig! Tiden har gått så fort sen småttingarna dök upp i våra liv men jag tycker det känns längesen man gick runt med den stora magen! :-)

Ja den där klänningen måste du leta fram! Snygg!

Krya på er!!

Kramis

Upp