En sommardröm!Jag var tillräckligt snabb att klicka hem denna ursöta tunika från H&M för någon vecka sedan & härom dagen damp den ner här hemma! Precis så vacker som den är på bild är den i verkligheten,en riktig sommardröm! Imorgon Valborg ska den invigas ; - )Heejsan Fredag!

Hur mår ni idag?
Vi mår bra allesammans : - )

Ebbe & jag gick en prommis ner till BVC vid halv tio tiden. Allting är bra med vår lilleman. Ebbe väger nu 4800 g & är 56 cm lång! Växer ju så de knakar älskade goa unge! : - )
Nu är de träning för Ebbe som gäller. Att ligga på mage korta stunder & träna nacken. Innan då vi prövade gick det alldeles utmärkt att lyfta huvudet & vända de. Så häftigt hur fort små bebisar lär sig & jag kan ju inget annat säga att det går GALET fort med utvecklingen : - )

Sjömansbodyn är nu i min ägo : - ) Mormor Anki lyckades finna den igår inne på Lindex. Super! Perfekt att ha till sommaren, vår lilla sjöman!

Nu efter jag skrivit klart detta inlägg ska jag hänga upp en ny gardin i köket. Är så trött på att ha den vita släta kappan så nu blir de en med något med färg & blommönster på i ljusrosa & lime, mer passande nu i denna härliga vår!
Har du pimpat om ditt hem inför våren/sommaren?

Dags att passa på att fixa & trixa lite när lilleman nanar!

KRAMAR & HAPPY FRIDAY♥

Ps. Anette Legendi! Har du börjat blogga? : - ) Kram till dig!
Emma shoppar | | 16 kommentarer |
Upp