SEMESTER!Nu LÄNGTAR vi ner till Ronneby. På onsdag går bilen ner till mina kusinbarn Hannah & Hugo♥ Alltför längesen vi sågs och nu vill vi ner & ladda våra batterier för de är just vad vi gör då vi umgås tillsammans med er Henke & Marie!
Bilderna är tagna förra sommaren, då var de 35 grader varmt - undrar så hur vädret kommer att bli denna kommande vecka?Hellosan sköna söndag!

Första semesterdagen för min J! Det har känts som en evighet till denna dag! Men nu är den här & vi har fulltecknat i agendan & det ska bli så roligt att få träffa alla människor som väntar i denna vecka♥

Några av våra semesterplaner är att träffa våra kära vänner Anna,Mats & Colin. Så imorgon styr vi kosan till Ljungby för att umgås! Även på tisdag fick vi en mycket trevlig inbjudan till Therese & P-O ,ska bli så roligt att träffas igen!
O på onsdag blir de minsann kärt återseende av mina kusinbarn & dess goa föräldrar. O moster Nina & Jan ska vi såklart också träffa : - ) Hur KUL som helst med andra ord!

Vi har precis avnjutit en supersmarrig middag här hemma, tournedos,rosepepparsås,klyftpotatis & en liten röra med vitlök,tomat & basilika. Till den smarriga maten avnjöt vi gott röd vin av favvis märket MASI. (Tusen tack för "lånet" Jonna & Jesper ; - ) )

Just nu pågår läggning av lilleman som är övertrött! Pappa Jens fixar med de & nu ska de bli ordning i köket så bäst att jag passaar på att göra iordning så att jag får en mysstund i soffan innan mina blåa stängs..

Varma Kramar♥


Ps.
Inläggen har jag inte varit så flitig med i de senaste & det beror på det hemska som hänt vårt grannland Norge. Ingen lust till bloggning överhuvudtaget & det är lätt till att tappa lusten till allt då sådant fruktansvärt händer. En mardröm. Imorgon håller vi en tyst minut klockan tolv för att hedra dom omkomna & sörjande♥
KÄRLEK | | 12 kommentarer |
Upp