Allt mer verkligt!



Stenstorp köksö ska få pryda vårt kök. Vi behöver mer ytor & det passar mycket bra med en köksö i vårt kök, ett matbord hade blivit alldeles för trångt & sett konstigt ut!
Utanför köket ska vi ha matplats & då ska IKEAs Bjursta i vitt få agera matbord och till de Milton stolar från MIO!




GOD KVÄLL sköna söndag!

Haft en helt underbar söndag tillsammans med mina hjärtan! Ett som saknas men honom får vi hem imorgon. Kalle är nämligen på lite semester hos mormor & morfar. Långprommisar,gos & köttbullar.. Behöver inte ens tvivla på att han har de bäst där han är ; - ) Himla gott för honom att åka dit ibland & bara få vara.

Imorgon ska de minsann shoppas på IKEA! Nu börjar de allt mer kännas verkligt då vi börjar att handla dom "stora" sakerna till huset. Köksö,matbord & andra grejer ska imorgon inhandlas! Hoppas bara att man kan lita på IKEAs lagerstatus så att vi inte behöver åka en gång till med släp ; - )

Idag var jag inbjuden till Carina som står bakom märket Myran & Lo på visning! Hade mer än gärna åkt men kunde helt enkelt inte då min Jens hade brandjour. Hoppas på bättre lycka nästa gång ; - ) Tusen tack för inbjudan,blev så glad!

Ett glas rött & tända ljus det är så vi tillbringar kvällen i vår soffa! O nu kommer Sikkan & vill ha gos , inte mej emot! : - )

Må så väl så höres vi snart igen♥

Vårt hus | | 12 kommentarer |
Upp