En slappedag med massa gos!Vår lilla Ebbe har redan fått smak av att ligga i sitt babygym! Jag är helt fascinerad över hur stark & rörlig man kan vara då man bara är två veckor & två dar. MIRAKEL där!
Som ni vet är jag galen i dregglisar & har en hel del i Ebbes gaderob som väntar på att bli använda nu när våren kommer. Senast igår fick Ebbe en i "jeanslook" av Jens jobbarkompisar, den ska invigas imorgon till ett par beiga chinos som jag köpte på H&M härom dagen! Älskar att pyssla med dessa ursöta små plagg till lilleman♥Tjollahoppsansa Sötisar!

Hoppas ni har en mysig torsdag! Vi har en slappedag här hemma. Idag har vi valt att stänga in oss här hemma & bara gosa!
Ute faller regnet & förhoppningsvis följer den sista snön med detta regn, hoppas kan vi ju alltid : - )

På tal om bebisshopping igen så fick jag med mig två nyinkomna vårplagg ur KappAhls newbie kollektion härom dagen. En stickad overall i härlig benvit med träknappar( ni vet den som fanns i grått innan) och en liten mini skjorta i storlek 50! Hur sött som helst & bilder kommer senare!

Jag är riktigt pirrig i magen inför morgondagen & jag lovar att ni kommer få ta del av vad som väntas under morgondagen,bara håll ut ; - )

Massvis med Kramar från oss♥
Ebbes outfit | | 20 kommentarer |
Upp