Danska Sebra & galna drömmar igen!



En mobil till liten i magen är införskaffad! Denna från danska Sebra är superduperfin men det blev inget köp av just denna mobil till vår lille skatt i magen! Men om jag känner mig rätt kommer andra ting att inhandlas från Sebra,finns en uppsjö med fina ting!
Tog ett tag innan jag fann en mobil som jag fastnade för. Huvudsaken är ju att liten fastnar för den & att den är färgglad och jag tycker att vårt köp uppfyller just färgglad kravet ; - ) Sen återstår ju att se om liten tycker om den/dem ; - )




TJOLLAHOPP min fina vänner!

Äntligen har jag kommit upp ur sängen. Var så SEG idag morse då klockan min ringde. Har typ sovit en timme inatt. Mitt huvud har gått runt & runt i alla möjliga tankar! Mina hemska,galna drömmar börjar att komma tillbaka.. Usch!

En prommis med Kalle i det kalla vädret utanför lockar faktiskt, gillar när de biter till i kinderna! O jösses vilken tur jag hade härom dagen då jag testade mina termobyxor, jag fick på mig dom! Trodde verkligen inte att detta skulle gå men så sant så! Kan ju förstås inte knäppa dom men vad gör de! ; - )
Funderar på hur länge jag kommer att kunna använda min vinterjacka innan jag blir för tjocker om magen min,hihi!

Vi höres kanske lite senare nu väntar en prommis med Kalle som sagt!

KRAAAMIS♥
Ebbe shoppar | | 9 kommentarer |
Upp