Stor grattis till dej lilla gubben!Mamma jag vill ha din dator! Jag vill,jag vill.. O får jag inte pilla på den blir jag jättearg! ; - )
Älskade ungen vår har en vilja av stål! Vill så gärna fingra på datorer & telefonerna här hemma. Helt fascinerad är han, skiner upp som en sol då han ser att vi pratar i telefonen och vill ha den och stoppa den i munnen ; - )Stort grattis till vår Ebbegubbe idag då han blir hela sex månader!! Kommer så väl ihåg den dagen vi var & kikade på vårt hus och bestämde oss för att slå till, då var Ebbe så liten endast någon vecka gammal & nu helt plötsligt är han hela sex månader♥
Sex månader har allså gått sen vi skrev på papper om huset! Vårt livs affär! Imorgon är de dags att skriva på de sista pappren & få nyckeln..

Pappa Jens har idag förevigat Ebbes namn genom att tatuera in EBBE & ett hjärta på sitt bröst! SUPERFINT! Jens har sagt länge länge att han ska tatuera sej men inte kommit till skott. Men idag på Ebbes sex månaders dag var de alltså dags ; - )

Vi var i Halmstad nu i eftermiddags & då passade jag på att uppdatera lille Ebbes garderob. Nu är de storlek 74 som gäller. Återstår att se hur länge Ebbe kan ha 74.. Tycker han växer så de knakar på längden!
Hittade fina höstplagg på H&M. Kofta & tröja samt sockor fick hänga med hem denna gång. Nästa gång de blir köp blir de ett par snygga chinos tror jag!

Nehe om man skulle ta & knyta sej tidigt ikväll, de väntar en lång dag imorgon för då ska de minsann börja flyttas!


KRAAMIS♥
KÄRLEK | | 15 kommentarer |
Upp