Bye Bye Februari!Fick kikat igenom arkivet igen & fann dessa bilderna på mig utan den stora magen!! : - ) Kommer knappt ihåg hur de var att vara utan gravidmagen ; - ) Hihi!Tjosan sa!

Med LYCKA då jag skriver detta inlägg. Sista februari idag & imorgon är de 1 MARS! Tänk marsmånad som har vart så speciell för oss ända sedan den dagen Göte-Lina flyttade in i magen min! Tänk att just månad mars börjar imorgon, känns helt otroligt & lite skrämmande på samma gång men givetvis på ett mycket bra sätt ; - )
ÅHH LÄNGTAR!!!

Ingen sol i sikte här i lilla Hylte idag! Men vad gör de?! Tror & hoppas att Marsmånad bjuder på massa soliga stunder & att våren kanske kommer till oss då?

Ont i mammahjärtat har jag idag också då vår Sikkan inte är i bästa formen.(Nu igen!) Förmodligen är de mask i magen som är orsaken (hoppas de!) så nu väntar vi hem medicin då Jens kommer hem från jobbet till både Kalle & Sikkan! Kräkningar & matt är några av symtomen vår lille rackarns kisse har : - (

Nu ska jag tömma tvättmaskinen & sätta på nr 4 i maskinväg ; - ) Luktar ju så gott med nytvättat!

KRAMAR i massor & Hoppas du får en bra sista dag i Februari♥


Update: Sikkan ska på besök imorgon bitti på Hallands djursjukhus. Förmodligen ska han röntgas för att se så inget sitter i halsen! Lilla gubben vår! Om jag bara kunde hjälpa. De enda han fått i sig idag är lite vaniljyouggi : - ( Han som brukar äta med så god aptit!
Emmas dagbok | | 20 kommentarer |
Upp