Premiär!Härom kvällen dukades de upp med gottigheter på altanen! Mumsiga kräftor åt vi så de stod härliga till! ; - )
Lovade er att visa er mina små projekt som jag gjorde i betong. På bilden ser ni två små ljusstakar som är gjutna i två ölburkar i olika höjder. Tyvärr gick inte dom färgade värmeljusen i hålet ; - ) Hoho! Men de funkar ju ändå!God kväll hjärtan!

Hur mår ni & hur har ni de i höstrusket? Vädret är minsann hur konstigt som helst. Inget att lita på inte! Hörde på nyheterna om översvämning uppåt i landet. Hoppas att det inte drabbat dig? : - (

Vi har haft turen att vara lediga tillsammans mycket denna veckan. Dagarna har bestått av Gekås besök. (mycket glad att vi inte åkte dit idag, 27 000 besökare!!!) besök hos min mamma & pappa, resturangbesök på mysiga Yoss i Halmstad och en del mys också såklart! Även lite jobb ju! : - )

Imorgon styr vi kosan in till Halmstad igen för att umgås med mina föräldrar. Jag & Kalle blir där hela helgen medans Jens jobbar dygn.
Pappa har lovat mig att baka hans smarriga våfflor & till de ska vi testa en ny sylt som jag shoppade inne på en söt liten butik i Halmstad vid namn Lilla kvarn. Halländska specialiteer fanns där i massor, & även en Hallonsaft inhandlades,smakar ljuvligt både sylten (som har smak av kanel & äpple,smakar äppelkaka!) och saften! Blir snart ett besök där igen om jag känner mig själv. : - )

Tror att jag ska koppla upp Svt play nu & kolla in de senaste avsnittet av Morden i Midsommer. Gillar de mycket!

Vi hörs efter helgen igen♥

Många Kramar till er


Upp