På promenad : )Ebbe är ute på promenad i de fina vädret! : ) Vår lilla gosse är inte alls glad i att ha på sej kavatskorna så de blir till att gå i tossorna från PoP ett litet tag till ; )
Mamma & pappa hade mej sej fina tulips som har fått ta plats i min favvis vas från vårt allas IKEA! Muggen i den härliga våriga kulören kommer från Blomsterlandet! Ett hett tips - Blomsterlandet har fått in prisvärt porslin i ljuvliga kulörer, skynda & fynda!
Hejsan!

Idag är de mer glada toner här på bloggis!! Nämligen så att vår lilla kille har piggat på sej enormt mycket sen igår eftermiddag!
Efter att vi tvingat i honom vätskeersättning. Låter ju fruktansvärt & var just då också då vi tvingade i honom. Men de blev ju så bra sen efter & han märkte ju själv att han blev piggare och då var de inte så farligt nästa omgång!
Fruktansvärda dagar för hela familjen då vi inte kunnat slappan av någon av oss. Inte ens på nätterna har man ju kunnat sussa gott!
Nu blir de ändring på detta : )


Tycker de är så SKOJ att ni kommenterar här inne på bloggis! Blir såå glad! Själv hinner jag knappats att svara er.
Vet att Annicka undrade för ett tag sedan om det är ett Bjursta matbord från IKEA vi har, och de är de!
Saken är den att jag såg de hos en annan bloggerska och sen åkte vi till närmsta IKEA varuhus och när vi kollade lagerstatus både på internet innan vi åkte och på varuhuset så fanns Bjursta bara i svart,ek & björk. Vi fick fråga personalen & då visade de sej att det var fel i deras system & hemsida. Så fråga eller ring till IKEA och kolla om de finns där innan ni åker om ni ska slå till Annicka. Vi är jättenöjda med bordet!
Jennie - Jätteroligt att du kommenterar så ofta! : ) Jag tror att de blir en gasolgrill här hemma också!!

Har jag glömt att svara på något? Bara hojta isåfall!! : )

Idag är de ingen vår här i Hylte! Usch blåser så rått ute så. Fick bli en värmande Chailatte efter prommisen!

Ta hand om dej kära vän ♥


Emmas dagbok | |
#1 - - Johanna:

Skönt att er kille mår bättre. Härligt att få komma ut i det fina vädret. Här var det fint fram till em då himlen öppnade sig. Lite mysigt att kura upp sig soffan under en filt och höra regnet smattra : )

Kram

#2 - - Sandras Värld:

Skönt att Ebbe mår bättre, han är ju så söt :) hihi! kram

#3 - - thess f:

skönt att han mår bättre är alltid jobbigt när de små inte mår bra...och så fin han är sen! ute på promenad!! :) är så skönt med vår!

#4 - - Nina - Glamourmamman:

Men åååh vad stor han har blivit! Och söt!!Kram & trevlig helg!

Upp