Gamla ting får nytt liv!
ÄLSKAR dessa gamla möbler som får nytt liv genom lite färg! Fyndade detta slagbord & två stycken superfina jättegamla stolar på Hylte loppisen inne på facebook!
Målade de med grundfärg & inte så jämnt, precis så som jag vill ha de! 150 kronor fick jag ge för alltsammans, vadå ett KAP!! ; - )
Spegeln är köpt på Rusta för några år sedan och boken "Ljust & lantligt" fick jag av bästa Jonna i present!Heeej fredag & helgledighet!

En annan är ju "ledig" jämnt men de är ju så speciellt att få hem sambon och ha hela familjen samlad. Nu i fortsättningen kommer det att bli helgfeeling varje fredag. Jens har nämligen i veckan bytt jobb och kommer att jobba dagtid måndag-fredag.
Vi har trivts himla bra med skiftjobbet men när detta erbjudande kom så kunde inte Jens tacka nej! Fast jobb & med tanke på att jag ska jobba skift/oregelbunda tider så passar detta Jens och familjen himla bra i framtiden.

I onsdags fick jag ett ryck & bokade bord på resturang Lilla Helfwetet inne i Halmstad. Fick bytt bort Jens jour (Tack Andreas!)
Så längesen det var han & jag "uppklädda" ; - ) Vi fick tid att prata & prata utan att någon avbröt eller upptog vår uppmärksamhet ; - ) Vi var borta i ca. 2,5 h och saknaden var stor efter vår guldklimp redan då ♥

Inatt skedde något otroligt i vårt hem. Ebbe sov från 20,00 - 08,00 i ett sträck! När Jens sa till mej nu går jag till jobbet då fick jag en liten chock och undrade direkt var Ebbe va.. Kändes som att natten varat i 10 min men de sköna var ju att vakna UTVILAD! Lycka!
Nu hoppas vi att du gör om detta snart igen Ebbe ; - )

Nu ska jag gå ut till mina killar i köket som just nu håller på att ordna med kvällens mat. Potatiskaka & en god köttbit står på menyn!

KRAMISAR & Ha en fin fredag♥
Lägenheten,hemma Hos Oss - Vardagsrum | |
#1 - - FruSofie:

Vad fint ni har det, riktigt fynd ju det bordet=)Ang vår kök så är det ett jättegammalt kök ifrån Ballingslöv, vi budgetrenoverade ju det och då lackerade vi om luckorna och satte på nya handtag, blev jättebra!Trevlig helg!

#2 - - thess f:

åhh vad fint!!! där gjorde du verkligen ett kap!!! har ett slagbord ute i ladugården men vet knappt hur skicket är...kanske skulle kolla upp det :)

skönt med egentid med men visst saknar man dom små fort!!

#3 - - Sandras Värld:

Superfint, vilket kap! Kram

#4 - - Annas inspiration:

Åh det är jätte härligt när de sover första hela natten i ett svep! Håller det i sig? Hoppas hoppas!Herregudars vilket kap du gjort med möblerna, så fint! Nu längtar jag inte mi´ndre efter mitt slagbord direkt...haha hur var skicket på bordet innan du målade det? mamma är envis att jag måste avluta bordet först (hon ska hjälpa mig med det) och sedan måla det vitt. Jag kan inte mycket om gamla möbler så jag får väl snällt lyda henne ;)Mysigt att äta på tu man hand!Kramisar

Upp