Mamma, jag ska bara kolla lite!



BUSUNGE! Ja det är ett passande namn på vår lilla Ebbis! Han har börjat att upptäcka saker & ting här hemma och vill gärna hålla & känna.. Mest intressant är datorn,telefonen & inte tal om våra mobiler. Ebbe kan bli galen om han inte får hålla i den & titta på när den blinkar! ; - ) Han börjar visa att han har en stark vilja.. Undrar så vem han har de ifrån? Hihi!


GOD KVÄLL FREDAG!

Lovely att skriva fredag : - ) Absolut den bästa dagen på veckan! O hur mysigt är de inte att vakna imorgon och min Jens är ledig så att vi kan mysa allesammans i sängen vår på morgonen!

Planen för denna helgen är att packa & packa ; - ) Ja imorgon kommer nog de mesta packas ner & vi får bo i lådor här hemma. Likaså bra att få de mesta gjort & nästa vecka blir de väl bara att vänta & vänta.. Men vad vore livet utan längtan & väntan? De kan du fundera på!

Dagen idag har bjudit på en utflykt tillsammans med familjen Thuresson. Mathilda & Ebbe snackade lite & när Mathilda skulle åka hem tog Ebbe tag i Mathildas dregglis och inte ville han släppa taget, klart att han inte ville att tjejen sin skulle åka hem ; - ) Gullungar där♥

Nu är de fredagsmys på hög nivå här hemma. Ett glas rödtjut i glaset & hemmagjorda hamburgare har vi spist & mätta är vi då nu!

KRAAMKALAS♥ Ha den bästa fredagen!

Helgfeeling hemma hos oss | |
#1 - - Annas inspiration:

Hihi

hej busEbbe!

Kör du lite med dina föräldrar nu ;)



TACK vännen för alla dina goa kommentarer,

blir sååå glad att höra från dig men förstår att ni har massor att stå i nu. Låter som ett bra upplägg att måla lite först (blir det i hallen & köket?) och sen flytta in. Stressa nu inte för mycket, i detta huset ska ni bo läääänge & ni hinner allt ni vill.



Mysigt med träff med vänner & bebbar, verkar som ni har fått några riktigt goa vänner från föräldragruppen :)



Haha fejjan ja...Mats sa att ni blivit vänner där & du tyckte jag skulle ta tag i det hela. Man ska aldrig säga aldrig ;)

Maisonbelle luktar fräscht kan man väl säg & gott.



Kramisar & hälsa din goa pojkar!!!

Nu har jag säkert glömt svara på nåt, hopplöst det där med att komma i håg.

#2 - - Annas inspiration:

Just ja,

det är ett litet koziolfat..

tror faktiskt inte jag vill ha ett stort hihi...

men man ska aldrig säg aldrig ;)



Kramen

#3 - - Dessi [Home and desire]:

MYS! Ebbe är så himla fin! Vilmer har också blivit mer nyfiken och ALLT ska i munnen! Han blir lite sur om han inte får stoppa in det... Och tosig blir han om han ser nappflaskan, smackar så med munnen och vill att det ska gå undan. Han vill ha mat NU! Ha en skön helg kära du! Kramar!

#4 - - Jannie:

Lilla goingen då!Klart man måste upptäcka världen!; ) ha ha ha O det är samma här ang mobilen...Victor blir helt tokig när han inte får pilla på den!

Tack vi mår toppen!Verkar som om allt är bra med er med!jobbigt med all packning,men tänk så kul det blir att packa upp sen! ; )

Hoppas ni har en helt fantastisk helg!stor kram

Upp